2024. 25. Márk

Sport

Szavazz március legjobb sportolóira!

| 2015. Április 02. 11:54:22 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Most már hagyomány, hogy minden honlapunk minden hónapban megszervezett legjobb bajai sportoló szavazást. Elsősorban a bajai egyesületekben sportolókra koncentrálunk a jelölésnél akiknek jól jön minden apró elismerés és támogatás is.

Névsor szerint az első számú jelöltünk a triatlonos Faldum Gábor, aki remekül kezdte az olimpiai kvalifikációs versenyeken, hiszen 11. helyen végzett Abu-Dzabiban, majd Ausztráliában a 38., Új-Zélandon pedig egy 41. és egy 58. helyezést hozott össze, amivel egyenletesen halad a 2016-os riói olimpia felé.

 

 

A kettes számú jelöltünk a Kick-Thai Boxing Team ifjú amazonja Gulyás Gréta, aki aranyérmet szerzett a WFC szervezet milánói világbajnokságán -60 kg-os súlycsoportban K1 kategóriában, és nem mellékesen Százhalombattán nyert egy kempo versenyt is.

 

Gréta bal oldalról a második, de talán nem is keveri össze senki.

 

Harmadikként Kapitány Bálintra lehet voksolni. A  Bajai Judo Club versenyzője 66 kg-ban megnyerte a Siklóson megrendezett ifjúsági országos bajnokságot.

 

Bálint is balról a második.

 

A negyedik jelölésünk sokakat meglephet, hiszen a sakkozóinkról nem sokat hallunk, viszont Pataki Győző az Eötvös József Főiskolát képviselve második helyen végzett Budapesten az egyetemisták országos bajnokságán.

 

Győző focizik is, de sakkban a sokkal jobb.

Végül de nem utolsó sorban a “címvédő” fekvenyomó Schauer Kornél, akit olvasóink februári országos bajnoki címe után a hónap sportolójának választottak. Nos Kornél most is jó eséllyel indul, hiszen a csehországi Plzenben megrendezett RAW Európa bajnokságon is első helyet szerzett -120 kg-os súlycsoportban.

 

Kornél aranyérmére a jobb oldali sportolónak is erősen fájt a foga.

 

Szavazni április 30-ig lehet itt a Sugóparti Híreken, hiszen elméletileg programozóink megoldották, hogy mindenki csak egyszer tud klikkelni kedvencére, így a végső sorrend objektív marad. A nevek alatt van egy Connect felirat, először arra kell klikkelni, utána lehet szavazni.

hozzászólok