2024. 17. Paszkál

Sport

Rio 2016: Katinka anyukája és Shane szülei elvesztek a városban

Nemzeti Sport Online | 2016. Augusztus 17. 09:27:27 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Hosszú Katinka a Nemzeti Sport szerdai számában hosszabb interjút adott, melyben beszélt a versenyei óta eltelt napokról is és egy kalandos történetet is megosztott.

 

Katinka első edzése az olimpia után

 

„Amikor lement a 200 hát, befejeztem a versenyzést, a következő napot pedig a családnak szenteltük – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Hosszú Katinka. – Sikerült feltöltődni, kalandos egy nap volt: elmentünk a Krisztus-szoborhoz, ami csodálatos volt, csak hát reggel hétkor kellett indulni hozzá…”

 

Hosszú Ádám. Katinka és Gergő Fotók: Hosszú Katinka facebook oldala

 

 

„Utána sétáltunk a Copacabanán, aztán a szüleimnek, Shane (Shane Tusup, Katinka férje és edzője – a szerk.) szüleinek meg a testvéreimnek megmutattuk az olimpiai falut. Aztán Shane szülei, anyukám, meg az öcsém elvesztek” – mesélte a háromszoros olimpiai bajnok, a riói körülményeket ismerve meglehetősen ijesztőnek tetsző történetet.

 

Itt még mindenki megvolt

 

„Apukám meg a bátyám már rég hazasétáltak, a többiek meg két órával később még nem voltak sehol sem – nagyon megijedtünk. Aztán kiderült, hogy eltévedt velük a taxis, és már azt sem tudták, a város melyik sarkában járnak, de végül előkerültek. Kicsit izgalmasabb kaland volt a kelleténél… De legalább együtt voltunk végre. Amíg be nem fejeződtek a versenyek, egyszer tudtam két puszit váltani anyukámmal, ez volt minden” – emlékezett vissza Hosszú.

 

Forrás:www.nemzetisport.hu

hozzászólok