2024. 3. Irma, Tímea

Sport

Rangos teniszverseny a szigetben

Antal Tibor | 2017. Június 19. 23:22:46 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 Ani Vangelova

 

Xixo Ladies Open néven a héten rangos női tenisz tornát rendeznek Baján a Petőfi – szigeti felújított salakos pályákon, melynek összdíjazása 25 ezer dollár ( Kb 7 millió forint). A Nemzetközi Tenisz Szövetség égisze alatt futó verseny valóban nemzetközi, hiszen a hazaiak mellett többek közt Szerbiából, Horvátországból, Csehországból, Szlovákiából, Izraelből, Egyiptomból, Romániából, Bulgáriából, Oroszországból, Boszniából, Ausztráliából, Moldáviából, Ukrajnából is érkeztek versenyzők.

 

 

A világranglistán elfoglalt helyek közül a legelőkelőbb a 250. pozíció, de az ilyen versenyek a pontgyűjtéses rendszernek köszönhetően épp arra jók, hogy feljebb zárkózzanak.

 

 Dana Kremer 2 óra 25 perc alatt 3 játszmában nyert

 

Vasárnap és ma a selejtezők zajlottak, de már itt láthattunk egy nagyon jó mérkőzést a bolgár Ani Vangelova, és a német Dana Kremer között. Holnap már a 32-es főtábla küzdelmei következnek, és a párosok is bemutatkozhatnak. A küzdelmek egyszerre három pályán zajlanak.

 

 

Mint Kontra Györgytől, a Bajai Tenisz Klub elnökétől megtudhattuk, szerdán 16 órától lesz egy közönségtalálkozó is, mely halvacsorával fog zárulni. de nem csak szerdán várják a nézőket, hanem a hét minden napján. A sorsolás nyomon követhető a Bajai Tenisz Klub facebook oldalán. A döntőt szombaton rendezik.

 

A mérkőzések megtekintése ingyenes!

 

Élő eredménykövetés:

http://itfprocircuit.tennis-live-scores.com/

 

 

 


hozzászólok