2024. 20. Konrád, Tivadar

Sport

Premier előtt

Antal Tibor | 2022. Május 09. 19:52:32 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Hétfő este telt ház fogadta Hosszú Katinkát Baján a színházteremben a róla készült dokumentumfilm premier előtti vetítésén, amit jelenlétével ő, valamint családja is megtisztelt. A világsztárral Putnik Tamás, a Bajai TV korábbi sportszerkesztője beszélgetett a film megtekintése előtt.

A háromszoros olimpiai bajnoktól megtudhattuk, hogy bár hivatalosan nem láthattuk, de családjánál mostanában sokat járt Baján. Elmondta hogyan vették rá, hogy elvállalja az életrajzi film elkészítését, melyben sokat játszott közre, hogy mit jelentett számára annak idején az Egerszegi Krisztináról készült hasonló alkotás. A beszélgetés után kérdezni is lehetett. Vida Magdi néni a sportoló korábbi testnevelő tanára igazából nem is kérdezett, hanem elmesélte, mikor Katinkának harmadikos korában eltört a csuklója az ő óráján, és milyen lelkiismeret furdalást okozott ez neki, de egykori tanítványa most is megnyugtatta, hogy ő tehetett az egészről. A beszélgetés után Katinka elnézést kért, mivel a filmet már nem nézte meg a közönséggel, de nyomós okai voltak a távozásra, amit véleményünk szerint mindenki el is fogadott.

Pálinkás Norbert filmjéről sokat nem árulnánk el, de annyit mindenféleképp, hogy profi munka, és érdemes megnézni. Az archív felvételekből betekinthetünk Katka pályafutásának kezdetéről, és a család életének rejtett pillanataiba is. Annyit azért megsúgnánk, hogy a zárszóból kiderül Katinka az esküvőjére készül. A szerencsés vőlegény nem más, mint edzője Gelencsér Máté, akivel 2019 óta alkotnak egy párt. Sok boldogságot kívánunk nekik!

A család az első sorban foglalt helyet

hozzászólok