2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Ponterős mérkőzésen megvan az első győzelem

Bajai Bácska FKE facebook oldal | 2020. Október 15. 06:20:43 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Pulai zsóka

Bajai Bácska FKE – HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 90-84 (26-20, 25-22, 19-23, 20-19)

http://hunbasket.hu/merkozes/x2021/hun2a/hun2a_561

Mindkét gárda vereséggel kezdte a bajnokságot. Legutóbb egy kiváló védekezés kevés volt a győzelemhez, ezen a mérkőzésen a pontgyártásban jeleskedtünk. Különösen a kinti dobásainknak és a támadó lepattanók megszerzésének köszönhetően megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.A feldobást megszerezve mindjárt egy hárompontos kosárral indítottuk a meccset. Ezt követte még három és rengeteg lepattanó labda megszerzése. A negyedet végig vezetve hat pontos előnyt harcoltunk ki. A folytatásban még tovább növeltük az előnyünket, továbbra is kiváló dobóteljesítményt nyújtva. A félidőre már nyolc triplát helyeztünk el a veszprémiek hálójába és 51-42 állásnál következett a nagyszünet.

Jakab Péter félidei 26/15 pontjával kiemelkedett a mezőnyből. A következő tíz percben a vendégek is magukra találtak a pontgyártásban. Öt sikeres triplát követően, a 24. percben átvették a vezetést (56-57). A negyed hátralévő részében sikerült újra előnyt szereznünk, így öt pontos vezetéssel kezdődött az utolsó felvonás.A negyed közepén újra tíz pont volt az előnyünk, de ez inkább minket zavart meg jobban. A vendégek ismét feljöttek két pontra. A nagyon szoros végjátékban pontosabban céloztunk és értékes győzelmet szereztünk.

Folytatás vasárnap, 17 órakor a MEAFC-Miskolc csapatát fogadjuk az ideiglenes új otthonunkban. – írta a Bajai Bácska közösségi oldala

hozzászólok