2024. 25. Márk

Sport

Pécsett is bizonyítottak a bajai ninják

BSW GYM | 2019. Október 01. 20:01:11 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Szeptember 28-án került megrendezésre az első pécsi ninja verseny az Ivanek fit szervezésében, ahol a bajai BSW GYM ninjái is szép számmal részt vettek. A versenyen több egykori ninja warrior versenyző, sőt döntős  is részt vett. Kanizsai Árpád tanítványainak az ország különböző pontjáról érkező versenyzőkkel kellett összemérniük az erejüket és az ügyességüket, gyerek, felnőtt és profi kategóriában.
 
 
A bajaiak éremesővel tértek haza! Gyerek kategóriában (14 éves korig) 1. Szalai Bálint BSW GYM, 2. Sima Panka BSW GYM, 3. Juhász Noel BSW GYM.
 
 
Felnőtt kategóriában a középmezőnyben végeztünk. Profi kategória: 1. Kanizsai Árpád BSW GYM 2. Horgas Péter Ninja padlás Pellérd 3. Móczó András BSW GYM
 
Móczó András
 
Kanizsai Árpád: Nagyon büszke vagyok a csapatomra. Úgy érzem kimagaslottak a srácok a mezőnyből, mindenki kiválóan teljesített. Ez ugyan nem klasszikus ninja verseny volt, inkább akadályfutásos jellegű, rövid futásokkal és ninjás elemekkel. Ennek ellenére kellőképp nehéznek bizonyult, mivel viszonylag kevesen csinálták végig hiba nélkül. Ha valaki jó időt akart futni akkor bizony komolyan meg kellett pörgetnie a futamát és úgy már embert próbáló volt a feladat. A BSW GYM célja a pécsi versennyel az erőpróbán felül a sport népszerűsítése volt. Szerintem ez sikerült. Sok érdeklődő volt. Sokan megtapasztalták, hogy ami nem tűnik nehéznek az bizony gyakran nagyon-nagyon nehéz. Aki nem hiszi, azt várom szeretettel.  Terveim szerint tavasszal itt Baján megrendezésre kerül a BSW NINJA RUN 2, ami szabadtéren lesz.
 
 
 


hozzászólok