2024. 8. Mihály

Sport

Őszi bajnok az Érsekcsanád!

Antal Tibor | 2016. November 21. 10:34:15 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Valóságos csoda történt Érsekcsanádon. A tavalyi 13. helyezést követően a helyi kedvencek őszi bajnokok lettek a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Déli csoportjában. Ráadásul a legtöbb gólt – szám szerint 16-ot – Varga Stefano szerezte az egész mezőnyben.

 

A doppingszer az asztalon Fotó:Vörös Dávid

 

Az okokról Vörös Dávidot, a csapat edzőjét kérdeztük:

 

– Nyáron sikerült visszacsábítani több olyan csanádi játékost, aki nem Csanádon focizott. Távozni ketten távoztak. Így alakult ki a 24 es felnőtt keret. A csapat gerincét a tavalyi játékosok alkotják. Edzésekre sokan jártak, egy edzés sem maradt el a kevés létszám miatt. A gárda nagyon fiatal, sokan még az ifiben is játszhatnak, de így is nehéz volt  amikor hétről hétre ki kellett hagynom játékosokat a keretből. A mi életünkben is voltak nehéz időszakok, a sükösdi, mélykúti vereség egymás után, de sikerült kijönni belőle. A játékosok mindent megtettek a sikerért, sokszor erőn felül is teljesítettek. A vezetőség is teljes vállszélességgel mellettünk volt, mindent megadtak a nyugodt munkához. A szurkolókról meg annyit, hogy szerintem nagyban befolyásolták a sikereinket, mert mindenhova elkísértek s belehajszoltak minket a győzelembe, köszönet érte. Így állt össze ez a siker. Ebben a szezonban nagyon jó volt Csanádinak lenni! Tavasszal, egy kemény felkészülést szeretnénk és mindent meg fogunk tenni, hogy megőrizzük ezt a pozíciót. Nehéz lesz nagyon!!

 

A megyei II. osztály Déli csoportjának állása

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Mint a tabellán is látszik, az őszi bajnokság nagyon szorosra sikerült. Jelen állás szerint még 6 csapat is esélyes a bajnoki címre.

 

 


hozzászólok