2024. 27. Zita

Sport

Őszi bajnok a Bajaszentistván!

Antal Tibor | 2017. November 05. 22:22:07 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Vasárnap rendezték a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjának őszi utolsó fordulóját, melyen a Bajaszentistván Vaskútra látogatott. Nos, a drukkereknek nem okuk volt az izgalomra, hiszen a Szentetyien már az 5. percre két gólos előnyt szerzett, és a szünetig ezt meg is duplázta. A második 45 perc hasonló termést hozott, így végeredményben a Szentistván 8 – 0-ra tudott nyerni Vaskúton. A gólgyártásban Holczer Csaba járt az élen, aki egymaga négyszer zörgette meg a hálót, de a hajrában csereként beállt bátyja, László is betalált.

 

Ezzel a Szentistván az első fordulóban elért döntetlent követően sorozatban 10. győzelmét is behúzta, így 4 pont előnnyel vezetve tehetik el magukat téli szünetre. Illetve november 18-án feltehetően jó hangulat lesz a Szentistváni Sportbálon.

 

A forduló összes eredménye:

 

Kunfehértó – Kisszállás 2 – 6

Gara – Csávoly 4 – 2

Bácsbokod – Rém 10 – 2

Tataháza – Madaras 1 – 9

Kunbaja – Dunafalva 0 – 2

Vaskút – Bajaszentistván 0 – 8

 

Megyei III.osztály Déli csoport őszi végeredménye

 

Forrás: adatbank.mlsz.hu

 

A kimondott cél a bajnoki cím, és a visszajutás a megyei II. osztályba, mely ez az ősz után minden esélye meg van a Szentistvánnak.

 

A góllövő listát féltávnál a bácsbokodi Vida Krisztián vezeti 19 találattal, aki az utolsó fordulóban eltiltás miatt nem tudta szaporítani találatait a Rém ellen. Őt egy góllal lemaradva követi a szentistváni Holczer Csaba.

 

 

 


hozzászólok