2024. 26. Ervin

Sport

Népszerű volt a Rotary futás

Rotary Club baja facebook oldala | 2022. Május 23. 05:12:18 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Szőke Tamás

Több mint 300 résztvevővel, gyönyörű természeti környezetben, szép tavaszi időben (ez eső is csak pár csepp erejéig riogatott bennünket), nagyszerű hangulatban került sorra az idei első Rotary jótékonysági futás/sétára május 21-én szombaton. Edzettségi állapotától függően ki 1, ki 2, ki 3 kört teljesített. Kicsik és nagyok baráti, családias környezetben tettek néhány ezer lépést az egészségükért.Klubunk úgy döntött, hogy az idei évtől kiterjeszti ezt a programját a környező településekre is. Örömünkre szolgál, hogy különösen Csávolyról és Mátételkéről jöttek szép számban résztvevők.

A legtöbb résztvevőt ezúttal az MNÁMK Általános Iskolája mozgósította. Egyelőre ők vezetnek az intézmények közötti összesítésben, de még hátra van két idei futás. Éves összesítésben még utol lehet érni őket! Klubunk köszönettel tartozik Borbély Miklósnak és az ő Mozdulj Baján! csapatának, hogy aktív támogatásukkal az elmúlt 5 évben egyre népszerűbb lett ez a jótékonysági programunk! Köszönjük Gaál Andreának az ezúttal is vidám hangulatú, profi bemelegítést! Jól megizzasztotta, ugyanakkor alaposan be is lelkesítette a futásra készülőket!

Köszönjük az Axiál Kft és az Antal Pincészet ismételt nagylelkű támogatását, amellyel lehetővé teszik, hogy jótékonysági céljainkra minél több bevétel megmaradjon!Folytatás szeptember 24-én, szombaton, majd utána szilveszterkor! A futásról a klubtársunk, Szőke Tamás által készített képeket klubunk Fb oldalán, a kategóriánkénti dobogós helyezettek nevét pedig a Rotary futás/séta regisztrációs oldalán tekinthetik meg itt:https://rotaryfutas.bajapc.hu/

hozzászólok