2024. 2. Zsigmond

Sport

Nem volt szerencséje a BLSÉ-nek

Antal Tibor | 2015. Október 25. 00:59:25 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 Egy perc múlva már gólt kaptunk.

 

Szombaton ideális labdarúgó időben fogadta a Schieber Pincészet BLSE, a megyei I. osztály listavezetőjét a Kiskunfélegyházi HTK-t.  A találkozót a vendégek kezdték jobban, és már az első perc végén a bajai kapuban táncolt a labda. Ábel beadását követően Zsíros – Juhász gyakorlatilag teljesen egyedül volt középen, és értékesítette az ajándék ziccert. 0 – 1.

 

A 35. percben egyenlíthetett volna a  Baja, ám Sándor hibáját helyre hozva önfeláldozóan fejelte ki a gólvonalról Lógó bivalyerős löketét.

 

A második játékrész is gyors góllal kezdődött, de ezúttal mi örülhettünk. egy nagy bedobást Sibalin csúsztatott tovább jól, Hernády pedig estében a kapuba terelte a labdát 1 – 1.

 

Nagyon érett a győztes hazai találat is is, ám a lehetőségek kimaradtak, és ahogy az lenni szokott ez megbosszulta magát.

A 64. percben Golovics beadása sikerült olyan jól, hogy egyből gól lett. 1 – 2.

 

Az ominózus gól:

 

 

A hátralévő szűk fél órában még próbálkoztak a kék-sárgák, gólt azonban nem sikerült elérniük, így a KHTK még ha némileg szerencsésen is, de elvitte a 3 pontot a Vasváriból.

A lefújást követően a hazaiak edzője Evanics Zoltán több 11-est kért számon Béleczki játékvezetőn. A videó felvételek alapján döntse el mindenki, hogy ezt vajon jogosan tette.

 

Lassan összejárnak a családok is.

 

 

A mérkőzés videó összefoglalója:

 

 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

 

 

A tabella állása a szombati játéknap után:

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Jövő vasárnap a BLSE Kalocsán vendégszerepel. A paprika város megfigyelői természetesen most is itt voltak, hiszen a KFC holnap játszik bajnokit.

hozzászólok