2024. 18. Alexandra, Erik

Sport

Nem volt kedve fordítani az edzőnek

Antal Tibor | 2024. Május 04. 19:06:47 | Utolsó frissítés: 2 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Szombaton a bajnoki címre is esélyes “kunbajai Chelsea” látogatott a Vasváriba. Mivel a hazai csapat ebben a szezonban mérsékelten szerepel a vármegyei I. osztályú bajnokságban, így Koch Tamás csak szoros mérkőzést várt el a fiaitól. Az első félidőben jól tartották magukat a kék – sárgák ám a 30., és a 39. percben Ogjen Ivanisevic kétszer is mattolta a védelmet, így szünetre 2 – 0-ás vendég előnnyel vonulhattak a csapatok.

A második játékrészben viszont olyan focit láthattunk a bajaiaktól, amire az egész tavasszal nem volt példa. A Kunbaja kicsit elfáradt, a bajaik pedig sokat küzdve és futva, nem mellesleg jól focizva állta a sarat. Sőt az 55. percben Baladin Dominik révén jött a szépítés is 1 – 2. A találkozó egészen a hosszabbításig izgalmas volt, a hajrában a hazaiak a kapujukhoz szegezték a Kunbaját, azonban ebből nem született gól, egy kontra végén pedig Fehér Zoltán saját kapujába talált, így a a vendégel elvitték mind három pontot a Vasváriból.

Bajai LC – Kunbaja 1 – 3 (0 – 2)

Vezette: Szűcs (Vén, Korsós)

Gólszerzők: Baladin ill. Ivanisevic 2, Fehér (öngól)

Edzői értékelések:

Koch Tamás (Bajai LC): Igazából az utolsó percig mentünk előre az egyenlítésért, az első félidőben próbáltunk szervezetten védekezni, nem is voltak nagy helyzetei a Kunbajának, aztán 3 perc alatt kaptunk kettőt, mind a két gólnál lefordultak, beadás befejelték. A második félidőben próbáltunk erőteljesebben támadni, 2 – 1 után nyílt volt a mérkőzés, és meg is voltak azok a lehetőségeink amiből egyenlíthettünk volna. Azért az hozzá tartozik, hogy nem is igazán tudtunk frissíteni, egyetlen cserénk volt a padon. Igaz pontot nem tudtunk szerezni, de én elégedett voltam a fiúk hozzáállásával, küzdőszellemével és a második félidőben a játékkal is.

Szerettünk volna a vendégcsapat szerb játékosedzőjétől is interjút kérni, azonban a csapatból az egyetlen játékos (mindenki szerbiai) aki jól tud magyarul nem volt kedve fordítani. Vagy lehet unja, hogy mindig neki kell, vagy az is lehet hogy félreértette a szituációt, és azt hitte neki kell nyilatkoznia.

A forduló többi eredménye:

Kiskunfélegyháza – Soltvadkerti TE 0 – 4

SC Hírős – ÉP Kecskemét – Tiszakécskei LC II 0 – 7

Lajosmizsei VLC – Kecskeméti LC 2 – 2

Vasárnap játsszák

Jánoshalmi LC – Kiskőrösi LC

Kecel FC – Bácsalmási PVSE

Akasztó FC – Anda Kalocsa FC

A tabella állása

Forrás:adatbank.mlsz.hu

Facebook galériánk itt található

hozzászólok