2024. 6. Frida, Ivett

Sport

Nem minden jó, ha a vége jó

Antal Tibor | 2017. Június 03. 20:57:35 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

A megyei I. osztályú bajnokság zárófordulójában a Bajai LSE 6 – 1-re verte a Kunszállást. A gólok közül Nébl Martin első találata volt a legemlékezetesebb, aki 4 védőt kicselezve lőtt a hálóba:

 

Nébl Martin első gólja:

 

Martin összesen 3-szor zörgette meg a hálót, míg Hernády Márk, Gazsi János, és Nagy Előd egyszer volt eredményes. Mivel a rivális Bácsalmás is 5 – 1-re verte a Kiskunhalast, így a BLSE összesítésben az ötödik helyen végzett a bajnokságban.

 

A megyei I. osztályú bajnokság végeredménye

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A lefújást követően a mintegy bő 200 néző vastapssal jutalmazta a fiúk teljesítményét, tudva azt is, hogy nincs tovább. A BLSE a következő szezonban nem indít felnőtt nagypályás csapatot, és más se helyette, így a városban egyetlen felnőtt labdarúgó gárda marad a megyei II. osztály déli csoportjában utolsó helyen végzett Bajaszentistván. Tehát a 35718 fő lakosságú Bajának maximum megyei II.osztályú felnőtt labdarúgó csapata lesz jövőre.

Közben az 1812 fő lakosú Felcsút csapata a Puskás Akadémia egy fordulóval a vége előtt már megnyerte az NB II-es bajnokságot, és egy év után visszajutott az NB I-be. Nekik persze kicsit több támogatójuk akad.

 

 

A mérkőzés videó összefoglalója:

 

 

 


hozzászólok