2024. 27. Zita

Sport

Műtét vár Princz Gilbertre!

Antal Tibor | 2016. Feburár 07. 11:30:44 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A szombati BLSE – Bonyhád 5 – 5 -ös edzőmérkőzést Princz Gilbert csak az oldalvonal mellől nézte végig. Ráadásul mankóra támaszkodva, ami az ő korában még nem mondható egy általános jelenségnek.

 

 

–  A múlt hét szombaton sérültem meg egy szerelést követően a Szekszárd vegyes elleni hazai edzőmérkőzésen.  Gyorsan kiderült, hogy keresztszalag szakadást szenvedtem a jobb lábamban, így az az egész tavaszi szezont ki kell hagyjam. Nem ismeretlen számomra a probléma, hiszen négy évvel ezelőtt a bal lábammal  küszködtem ugyanezzel a problémával, úgyhogy lesz már rutinom a regenerációra.  Akkor Dr. Béres György műtött magánklinikáján Tatán, aki Magyarország egyik legjobb orvosnak számít ezen a szakterületen, és most is nála fogok kés alá feküdni.

 

Princz Gilbert jó szezont tudhatott maga mögött, amit az is jelez, hogy a Bács-Kiskun megyei válogatottba is meghívót kapott, mely az országos döntőbe is bejutott.

Gilbert feladata volt  a BLSÉ-ben  a tizenegyesek értékesítése, amit ősszel hibátlanul hajtott végre, így Evanics Zoltánnak erre a feladatra is meg kell találnia a megfelelő embert. 

hozzászólok