2024. 26. Ervin

Sport

Mentsük meg a bajai sportuszodát

Janotka István és Engler Mariann | 2022. Október 15. 04:26:12 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kedves Segíteni vágyók!

Találkozni szeretnénk Veletek! Fontos lenne tájékozódni és tájékoztatni arról, hogy hogyan is áll anyagilag ez a dolog. Hol lehetne spórolni, miből gazdálkodik az intézmény, illetve mennyi az az összeg, melynek az előteremtésével megmenthetnénk, vagy legalábbis elodázhatnánk az uszoda bezárását.
Egy közös gondolkodás, egy fórum, ahol kivitelezhető ötletek születnek.

A lakossági fórum időpontja: 2022. Október 15. 15:00 óra
Helyszíne: Bajai Sportuszoda előtt

Figyelem!
> Ez nem tüntetés! Nem felelősöket, nem bűnbakokat keresünk! Célunk kizárólag az uszoda megmentése.

> Vallási és politikai hovatartozástól függetlenül mindenkit szeretettel várunk, hiszen segíteni mindenki tud! De ha politizálni, lázitani akarsz, inkább maradj mégis otthon.

> Az úszás, az uszodahasználat MINDEN korosztálynak fontos. Babaúszás, óvodai- és iskolai úszásoktatás, rehabilitáció, gyógytestnevelés, sportegyesületek, sportolók, hobbisportolók, valamint az idősebb korosztály is napi/ heti rendszerességgel látogatja az intézményt. Megjelenésetekre feltétlenül számítunk!

> A megoldást ne csak másoktól várjuk! Legyünk ennek szerves részei! Gondoljuk végig, hogy a vidékrejárás is többletköltségeket eredményezne a családi kasszákban. Nem beszélve a többletidőről, vagy arról, hogy a gyermekek nem tanulnak meg úszni egy vízi városban. A sportolóink is behozhatatlan hátrányba kerülnének! Most tényleg fogjunk össze, most tényleg tennünk kell, MOST SZÜKSÉG VAN MINDENKIRE!Hívd meg kérlek az ismerőseidet is!

Köszönettel 🙏
Janotka István és Engler Mariann

hozzászólok