2024. 2. Zsigmond

Sport

Megműtötték Princz Gilbertet

Antal Tibor | 2016. Március 02. 16:29:17 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Mint korábban beszámoltunk róla a január 30-i Szekszárd elleni felkészülési mérkőzésen Princz Gilbert keresztszalag szakadást szenvedett.

 

Korábbi cikkünk:

 

http://sugopart.hu/sport/mutet-var-princz-gilbertre

  •  

    A kitűnő játékosnak több mint egy hónapot kellett várnia a műtétre, hiszen március 1-én a délelőtti órákban feküdt kés alá Tatán Dr. Béres György magánklinikáján.

     

     

    –  Első voltam korán reggel 8-kor, a műtét 1 óra 45 percig tartott. Tegnap még nagy fájdalmaim voltak, de a mai nap már elviselhető. Az ellátás kitűnő, a nővérek éjszaka is óránként járnak be ellenőrizni, hogy minden rendben van-e. Ebédre pedig háromféle levesből és másodikból választhattam.

     

     

     Ma már kivették a csöveket, és részt vettem az első gyógytornán, illetve lábra is álltam. Holnap reggel 9 órakor mehetek haza, és otthon folytathatom a rehabilitációt, amit napi egyszer Péter Győző gyógytornásszal csinálok végig + minden nap el fogok járni konditerembe erősíteni.

     

     – Előreláthatólag mennyi időt kell kihagyjál?


    – Attól függ, hogy sikerül a rehabilitáció, de a nyári alapozást már el szeretném elkezdeni.

     

    –  Szombaton az egyik bajnokesélyes a Tiszakécske látogat Bajára. Nyilas Elek csapata ráadásul jól is erősített a téli szünetben. Milyen eredményt vársz a találkozón?

     

    –  Szeretném, ha visszavágnánk az őszi csúfos vereségért. A 6 – 0-ban megmondom őszintén nem bízok, de mondjuk egy 1 – 0-ért is ugyanannyi pontot adnak:)

     

     

    A mérkőzést szombaton 14.30-tól rendezik a Petőfi-szigeti műfüves pályán.





     

hozzászólok