2020. 26. Jusztina, Pál

Sport

Meghatározó játékosát búcsúztatja a Bácska

Antal Tibor | 2019. Október 22. 10:24:14 | Utolsó frissítés: 11 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A Bajai Bácska közösségi oldalán jelent meg, hogy a szombati Pannon Hoya Veszprém elleni hazai rangadón búcsúztatják Mándity Mátét, a csapat kiváló centerét az aktív pályafutástól.Máté Baján kezdte a kosárlabdát, majd külföldön is játszott,és visszatértét követően hosszú ideig volt a Bácska erőssége.

 

Fotó:Bajai Bácska facebook oldala

 

Visszavonulásainak okairól az alábbiakat nyilatkozta a Sugóparti Hírekenek:

 

– Egyrészt az Achilles sérülés nagyon megviselt, másrészt pedig azért mert nem tudtam megfelelően felkészülni a meccsekre hétköznap fizikálisan és emiatt nem tudtam azt a teljesítményt hozni amit elvárok magamtól. Emellett a munkámat is nagyon nehezen tudtam az elmúlt években összeegyeztetni az edzésekkel, meccsekkel. Rengeteg sérülés hátráltatott mielőtt haza igazoltam volna Bajára és ezek nem múltak el nyomtalanul. Elhasználtam a testemet az elmúlt 19 felnőtt szezonban és tavaly jött el a pillanat amikor éreztem hogy nem tudok annyit edzeni amennyit szeretnék és amivel elégedett vagyok! Felkészületlenül pedig nem akarok játszani, mert abból csak rossz teljesítmény és újabb sérülés alakulhat ki.

 

A Bácska és a Veszprém is jelenleg 3 győzelemmel és egy vereséggel rendelkezik. A  találkozót 17 órai kezdettel játsszák az MNÁMK sportcsarnokában.

hozzászólok