2024. 28. Hajnalka

Sport

Már két sátor van a szigetben

Antal Tibor | 2019. November 30. 14:59:42 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A kép megtévesztő. 2 pálya van az új sátorban

Szombat délelőtt Nyirati Klára adta át a teniszezők új sátrát a Petőfi – szigetben. Ezzel már két “lufi” van egymás mellett. A régi három pályát takar be, amit továbbra is a klub felnőtt tagsága fog használni. Az új közvetlen mellette két pályát ölel magába. Itt fog játszani télvíz idején a 80 fős utánpótlás, mely egyre combosabb eredményeket hoz az utóbbi időkben.

A szellőztetés megoldása teniszes logikával

Mint a polgármester asszony beszédében is elmondta, a beruházás támogatását még az előző ciklus szavazta meg. Az önkormányzat által átutalt 15 millió forint az összes költséget fedezte. Emellett 2 pálya felújítására 10 millió forintot biztosított az önkormányzat, másik hármat pedig tenisz szövetség finanszírozott.

Nyirati Klára, és Kontra György a BTK elnöke a megnyitón

A megnyitón a polgármester asszony végezte el a kezdőütést, majd a felnőttek hagyományos Mikulás kupája következett, amit azért hoztak előre egy héttel, mivel a következő szombat munkanap lesz, és a legtöbben akkor nem értek volna rá. A torna színvonalára jellemző, hogy az egykori német világklasszis Tommy Haas névrokona, Haász Balázs is elindult a megmérettetésen.

hozzászólok