2024. 26. Ervin

Sport

Lánykérés a Mélykút – Fradi meccsen

| 2014. Szeptember 25. 12:31:04 | Utolsó frissítés: 10 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Nézd meg a találkozó videó összefoglalóját:

 

 

Mélykút Öregfiúk – Ferencváros Öregfiúk 3 – 3 ( 1 – 2)

Mélykút, 500 néző

 

Gálamérkőzés keretében telt ház előtt búcsúztatták Bálint ZoltánMélykúton az aktív labdarúgó pályafutásának befejeztével. Ez alkalomból a helyi öregfiúk ellenfele nem más volt, mint “Baggio” kedvenc csapata a Ferencváros hasonló évjáratú gárdája melyben több egykori válogatott játékos is szerepelt.

 

A gála a bemutatással és köszöntéssel kezdődött, majd az esőzések miatt rendkívül mély talajú pályán megindult a játék is. Hogy mennyire csúszós volt a játéktér az a ferencvárosi Koch Róberten látszott a legjobban aki nem stoplis cipőben érkezett, bár ezt valószínűleg közben már alaposan megbánta.  A Fradi mezőnyfölényben játszott és több helyzetet is kidolgozott, sőt kapufát is elért, ám az első gól mégis a búcsúzó Bálint Zoltán nevéhez fűződik, aki a félpályáról gyanúsan egyedül kiugorva vezette végig, majd higgadtan lőtte el a labdát a kapus mellett 1-0!

 

A gólörömnél pedig jött a meglepetés, hiszen visszafelé futó mezét feltűrő játékos pólójáról egy piros szívbe foglalt K+ZS felirat volt olvasható, mely mint megtudhattuk egy jövő évi házasságra való felhívás  volt a barátnőjének Krisztinek címezve. Innen is sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak.

 

Ezt követően a Fradi mondhatni rátett még egy lapáttal, és ennek meg lett az eredménye. Holló Richárd két pontos baloldali beadást is mintaszerűen fejelt a hálóba, és ezzel mindjárt fordított is az FTC. 1-2!

 

A második félidőre érdekes csere történt hiszen Bálint Zoltán mélykúti szerelését fradistára cserélte, és így már a másik csapatban játszott,a nagy álom  gól Ferencváros színeiben sajnos nem jött össze neki. Egyenlített viszont a Mélykút Szőcs révén (2-2), majd jött a találkozó legszebb pillanata amikor is Mórocz 17-ről alábökött a labdának, mely a jobb fölső sarok vasáról jött vissza. Annyira váratlan és pontos megoldás volt, hogy sokan nem is látták gólnak. 3-2!

 

És hogy minden úgy végződjön ahogy ilyen barátságos meccsen lenni szokott,  a zöld-fehérek még Deszatnik révén egyenlítettek, hogy a lehető legbékésebben teljen a közös fényképezkedés majd a vacsora egy közeli vendéglátó egységben.

A szép számú közönség pedig teljes biztonsággal mondhatjuk, hogy jó szórakozott.

 

Ha valaki csak a gólokra kíváncsi:

 

hozzászólok