2024. 24. György

Sport

Kyokushin flash mob

Sajtóközlemény | 2022. Május 24. 18:58:03 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


A Baja Kyo Dojo - Kyokushin Karate sportegyesület Baja jellegzetességeinél: a Jelky -, a Tóth Kálmán -, a Szentháromság tereken és a Déri-kertben tartott bemutató edzést.
A villámcsődület apropójáról Senpai Szerény Csenge, az egyesület edzője, mondott pár szót:
A cél azon túl, hogy népszerűsítsük a sportágat, illetve az egyesületet, az volt, hogy ősszel egy nagyszabású nemzetközi karate verseny szervezésében vehetünk részt az országból több más dojo-val összefogva.
Ennek előkészítéseként videofelvételek és rengeteg fotó készült a figyelemfelkeltő eseményről, amit az októberi verseny promóciójához használunk fel, így is népszerűsítve a várost és a sportot. A Kisteleken megrendezésre kerülő Hungarian Open Kyokushin Championship elnevezésű eseményre elfogadta vezetőnk Shihan Kószó Ildikó meghívását, a sportág Japán központjának elnökségi tagja és az Észak-Amerikai kontinens vezetője, Shihan Katsuhito Gorai. A Shihan technikai szemináriumot és feketeöves vizsgát is tartani fog a több napos eseményen. Az érdeklődés már most nagy, Európa szerte, sőt más kontinensről is vannak már érdeklődők a magyarországi versenyre. 


A bajaiak nem csak a szervezésben és a lebonyolításban fognak segédkezni, hanem a csapat sok tagja, mint versenyző is a tatamira áll majd, sőt vizsgázni szándékozó is van a helyiek között.
Hajra Baja Kyo Dojo, hajrá Baja!

hozzászólok