2024. 25. Márk

Sport

Kiszakadt a gólzsák

Antal Tibor | 2022. Május 15. 18:24:39 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Vasárnap a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság zárófordulójában a Bajai LC a Kelebiát fogadta a Vasváriban. A papírforma hazai győzelmet ígért, ami akár egy ezüstéremhez is elég lehetett volna, amennyiben a Borota botlik Érsekcsanádon. A Borota azonban nem tette meg ezt a szívességet, hiszen 4 – 0-ra nyerni tudott Csanádot, és mivel a Kunbaja – Bácsborsód mérkőzés elmaradt, így pillanatnyilag az élre ugrottak. A három pont azonban a “kunbajai Chelsea”-é lesz. mivel az elmaradás oka, hogy a Borsód nem tudott kiállni, így ismét ők a bajnokok.

De visszatérve Bajára, a hazaiak már az első félidőben eldönthették volna a 3 pont sorsát, a vendégek 3 – 0 után is bátran támadva 3 gólt szereztek, így szünetre 4 – 3-mal vonulhattak a csapatok. A második részben azonban egymás után potyogtak a bajai gólok. Annak ellenére is, hogy 7 – 3-as állásnál labdaelrúgásért Vukovics Martin megkapta második sárga lapját, így a kiállítás sorsára jutott.

A vége 11 – 3-as hazai győzelem lett.

Bajai LC – Kelebia KSK 11 – 3 ( 4 – 3)

Baja, 150 néző

Gólszerzők: Csíki N. 4, Varga S 2, Szolga S, Vukovits, Kerezsi, Hesz, Szabados ill. Patócs, Kátai, Gabric

Kiállítva:Vukovits 64.p

Koch Tamás edző (Bajai LC): Összességében elmondhatjuk, hogy nagyon magabiztosan nyertük a mérkőzést. Az első félidőben már úgy tűnt eldőlt a mérkőzés, ám a koncentráció hiánya miatt csak egy gólos előnnyel mentünk a szünetre.

A második félidőben aztán kiszakadt a gólzsák, nagyon sajnálom, hogy Wukovics Martint szerintem egy elhamarkodott döntés miatt kiállította a játékvezető, mert így eltiltással kezdi a következő szezont. Tavaly is az utolsó fordulóban játszottunk a Kelebiával, és ők akkor győzni jöttek ide, így mikor vezettünk 9 góllal még akkor is támadtak. Ők felvállalják, hogy nem állnak be 11-en védekezni, hanem szimpatikus támadó focit játszanak. Most is ezt tették, és a második félidőre elfáradtak, ezért volt a sok gól. Még lesz pár edzésünk meg egy csapatkaja, és elbeszélgetünk a srácokkal, hogy ki merre tovább. Remélem azért tudunk erősíteni. Egy három volt bajait szeretnénk visszahozni, meglátjuk velük sikerül-e megegyezni. Az edzéseket júliusban fogjuk kezdeni a Halfőző utáni hétfőn.

A forduló többi eredménye

Érsekcsanád – Borota 0 – 4

Dusnok – Sükösd 5 – 2

Kunbaja – Bácsborsód elmaradt

Mélykút – Tompa 5 – 1

Nemesnádudvar – Hajós 8 – 1

A tabella állása:

Forrás:adatbank.mlsz.hu

hozzászólok