2024. 7. Gizella

Sport

Ki fog lehidalni?

Antal Tibor | 2015. Augusztus 28. 13:40:00 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 3. fordulójában a szombaton 17.00-tól a Schieber Pincészet BLSE a Kecelt fogadja. Mind két gárda eddig 50%-os, hiszen 1 győzelmet és egy vereséget tudhat a neve mögött. A találkozó pikantériája, hogy rengeteg olyan játékos van mind két oldalon, aki tavaly még a Híd SC-t erősítették.
Kezdjük mindjárt a BLSE védelemmel, ahol Viszmeg Zoltán és Csengő Tamás is szerepel, ám Tamás feljebb is tud játszani. Aladics Dániel kiegészítő szerepet kapott csak a baracskai felnőtt csapatnál,a bal lábas Nébl Martin pedig a Híd SC-nél eltöltött őszi szezon után, egy tavaszi komlói kitérő után igazolt Bajára. Rajtuk kívül nem mellékesen a tavaly előtti szintén ezüst érmes csapat két húzóembere Sibalin Dániel, és Lógó Zsolt is Baján focizik a fiatal Farkas Krisztián mellett.

A Kecel FC “baracskai” névsora sem gyengébb, hiszen a tavalyi alapemberek közül Kovács József, Novotnik Gábor és Hernády Márk is ide igazolt, a góllövő lista első két helyezettjéről Szöllősi Tamásról, és Szetgyörgyi Ákosról már nem is beszélve. Igaz kettejük közül Ákos sérülés miatt nem fog játszani, Szöllő viszont az első két meccs után már 4 gólnál jár. Rajtuk kívül beverekedte magát a csapatba a tulajdonképpen hazatérő Vata Zalán, és az ismét bizonyító Gyenei Tamás, aki az első két fordulóban egyaránt betalált.

 

 

Nem mellékesen a Kecelt a Híd SC korábbi sikeredzője Vanó Sándor irányítja, akiben furcsa érzések kavarognak a meccsel kapcsolatban: “Éles mérkőzésre számítok, mindenféleképpen legalább pontot szeretnénk szerezni Baján. Az ember már azt hiszi hogy profi, aztán kiderül hogy mégse. Nem jó érzés meccselni a volt játékosaim ellen.”- nyilatkozta Vanó a Bácskiskunfocinak.

Ezt a gólt az idén már keceliek hozták össze.


A névsort olvasva nehéz megjósolni, hogy szombaton ki fog lemenni hídba.

A bajai kispad


Evanics Zoltán a BLSE mestere pedig mindenféleképpen győzelmet vár hazai pályán: “Illés Dani és Jenei László még nem 100%-os sérülése után, így ők nem biztos hogy játszani fognak, de Aladics Dani állapota javult, Martalics Bence visszatért a nyaralásból, és Princz Gilbert eltiltása is lejárt. Bizakodó vagyok.”

 

Itt még együtt örültek a fiúk egy gólnak.

 

Hernády Márk a Híd SC középpályása szerint a védelmeken fog eldőlni minden, hiszen mind két gárda inkább támadó csapat, így az sem kizárt, hogy sok gólos mérkőzés lesz. “Nagy presztízs, hogy egymás ellen játszunk. Pölőt inkább nem próbálom bebőrözni, mert tudom hogy ő milyen. Meghagyom inkább a lehetőséget Szöllőnek.” Hernády Márk számára azért is különleges lehet a mérkőzés, hogy testvéröccse Dániel a Baját erősíti, mint ahogy ő is a BLSÉ-ben szerepelt sok éven keresztül.

Ezt pedig Csengő Tomi jegyezte.

 


És ha valakinek ennyi egybeesés még nem lenne elegendő: a mérkőzés egyik ellenőre nem más lesz, mint Bodnár Attila a Híd SC főszponzora…

hozzászólok