2024. 28. Hajnalka

Sport

Kezdődik a kerékpárút felújítása

Bajai Városházi Sajtóiroda | 2021. Szeptember 04. 18:17:46 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A jelölések már láthatóak

Tisztelt Bajaiak!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a „Bajcsy-Zsilinszky utcai kerékpárút és kapcsolódó létesítményeinek felújítása a TOP-3.1.1-15-BK1-2016-00009 azonosító számú projekt keretében” elnevezésű projekt kivitelezési munkálatai megkezdődnek 2021. szeptember 6. napjától. A kivitelezési munkálatok során a meglévő kerékpárút átépítésre kerül a Városi Piac délnyugati oldali sarkától a Duna utcáig, valamint új kerékpáros átvezetés és gyalogos-átkelőhely kerül kialakításra a Bajcsy-Zsilinszky utcán szintén a piac délnyugati sarkának környezetében.

A jelek szerint itt lesz az átvezetés

A kivitelezési munkálatok 2021. december 21. napjáig fognak tartani. A kivitelezési munkák során kialakulhatnak ideiglenes, szakaszos lezárások, illetve forgalom-elterelések. Kérjük az érintett szakaszon a Tisztelt lakosság szíves türelmét és fokozott figyelmét a gyalogos és a kerékpáros közlekedés során.Kérem Önöket, hogy figyeljék a bajaionkormanyzat.hu internetes oldalt.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy a város fejlődjön, az infrastruktúránk gyarapodjon. Baján a helyi közutak, kerékpárutak építése kiemelt helyi közügynek minősül, erre tekintettel kérjük az útburkolat építés megvalósításához szíves türelmét és megértését.

Baja, 2021. szeptember 3.

Tisztelettel: dr. Papp Zoltán jegyző

hozzászólok