2024. 19. Emma

Sport

Kezdő csatárai nélkül áll fel a BLSE a mai kupadöntőn

Antal Tibor | 2016. Május 18. 13:12:07 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

 

Sibalin Dániel (sárgában) a Kalocsa elleni búcsúmeccsén

 

Schieber Pincészet BLSE ma 17 órától játssza Solton a Bács megyei kupa döntőjét a Duna Aszfalt Tiszakécskével. Az előjelek azonban nem a legjobbak. A Katymár elleni elődöntőn kiállított Csengő Tamás és Nagy Előd ugyanis nem játszhat, csakúgy mint  a szintén ezen a mérkőzésen megsérült Sibinger Dávid. Rajtuk kívül Princz Gilbert és Viszmeg Zoltán is a maródiak közé tartozik, Szádeczky Zalán és Hernády Dániel pedig még nem teljesen egészséges, így ők sem biztos hogy 90 percet tudnak vállalni.

 

 

A  bajai sérültválogatott:Princz,Viszmeg, Sibinger

 

Ami viszont még érzékenyen érinti a Baját, hogy a 17 góljával a góllövőlista 4.helyén álló Sibalin Dánielnek is a hétvégi Kalocsa elleni találkozó volt a búcsúmérkőzése, hiszen kedden kiutázott Kanadába munkavállalás céljából ami régóta terve volt. A kitűnő csatár már nem előszőr jár a “juharleveleseknél” hiszen korábban többször dolgozott és focizott is kint. A mostani ajánlat is kapcsolatain keresztül érkezett.

 

Sibalin Dániel és Nagy Előd sem lesz ott a döntőn

 

Így gyakorlatilag vérbeli csatár nélkül kénytelen felvenni a harcot a BLSE a bajnokesélyes Tiszakécske ellen, Evanics Zoltán edző azonban ennek ellenére bizakodik:

 

– Nekünk a bajnoksághoz hasonlóan  nincs veszteni valónk. A kupában mindig minden megtörténhet  Át kell szervezzem a középpályát, egy-két ifista ismét lehetőséget fog kapni, meglátjuk ez mire lesz elég.

hozzászólok