2024. 19. Emma

Sport

Két meccs a hollandok ellen

Antal Tibor | 2019. November 12. 16:18:47 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

  • A Ferencváros bajai játékosa, Szécsi Patrik oszlopos tagja a magyar U-16-os labdarúgó válogatottnak. Az elmúlt héten Hollandiában vendégszerepelt a gárda, ahol kétszer is játszott a házigazdákkal. Bár a válogatott mind kétszer vereséget szenvedett, nem játszott rosszul, és ami nekünk a legfontosabb, Patrik végig a pályán volt.
  • Az első meccsen nagyon jól kezdtünk, egyben volt a csapat az első félidőben. Fel tudtuk venni velük az iramot. Megvoltak nekünk is a helyzeteink és nekik is. Második félidőben fejben bent maradtunk az öltözőben és ez meg is látszódott. Kettő védekezési hibából gólt tudtak szerezni ellenünk. Ez után is meg voltam a helyzetek itt is itt is de sajnos nem tudtunk mar gólt lőni.
Szécsi Patrik
  • A második meccsen is rendbe volt a csapat és nagyon jól mozogtunk együtt. Sajnos a szerencse nem velünk volt mert még az első félidőben 2 kapufát rúgtunk. Ez után nem adtuk fel és hajtottunk tovább. Voltak helyzeteink utána de sajnos nagyon jó formába volt a kapusuk. A második félidőben is meg voltak a helyzeteink de nem tudtuk gólra váltani őket. Ez után egy középre lőtt labdát követően sok kavargás után egy szerencsés góllal vezettek és ezzel beállították a végeredményt. – nyilatkozta Szécsi Patrik a Sugóparti Híreknek

hozzászólok