2024. 20. Friderika

Sport

Kerót búcsúztatták

Antal Tibor | 2024. Augusztus 15. 15:32:52 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Pulai Zsóka

Szerda délután a nagy kánikula ellenére “herczig” kis mérkőzésre került sor a Vasvári Pál utcában. Ugyanis Bajai LC veterán csatárát Kerezsi Ferencet búcsúztatták. A gálamérkőzésen a Keró All Stars és a Keró Friends fantázianevű gárda csapott össze. A mérkőzést Tóth Sándor vezette.

Kerezsi Ferenc sötét mezben

A népszerű Keró meghívását sokan elfogadták a jelenlegi és a régi játszótársak közül is. Murinyi Csaba például – aki Garán tagja volt a Murinyi – Csobolya – Kerezsi aranyháromszögnek – 5 év után húzott fel ismét focicipőt. De pályára léptek a Haász fivérek, Moóri József, Iváncsán Zsolt, Sibalin Dániel is, hogy csak pár nevet megemlítsünk a teljesség igénye nélkül a régi nagyok közül.

Sibalin Dániel három védő között

De mint megtudhattuk, a búcsú csak a bajai egyesületnek szól. Kerezsi Ferenc ősztől szülőfalujában Garán fog levezetni.

-A búcsúmeccs az csak a nevelőegyesületemnek szólt. Itt kezdtem mindent, és szerettem volna méltóképp eltávozni a bajai nagypályás köztudatból. Eljött az ideje hogy a fiatalok átvegyék a stafétát, és sikerekben gazdag szezonokat kívánok nekik. Biztos vagyok benne hogy a jelenlegi állomány még sok szép eredménnyel örvendezteti meg a futball szerető bajai szurkolókat!- nyilatkozta Keró a Sugóparti Híreknek.

A 40 éves Kerezsi Ferenc eddig pályafutása során 268 hivatalos mérkőzésen lépett pályára, és ezen 212 gólt szerzett. A Bajai LC mellett pályafutása nagy részét Garán töltötte, de Kecelen, Bácsbokodon és Katymáron is lehúzott egy fél szezont. Emellett tagja volt az egykori bajai Beher – Futsal Klubnak, a bajai kispályás bajnokságban pedig az R+M oszlopos tagja.

Sok sikert kívánunk a további pályafutásához.

hozzászólok