2024. 13. Imola, Szervác

Sport

Kajak – kenu toborzó

Bajai Spartacus SC Kajak - kenu szakosztály | 2016. Június 17. 08:39:39 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Tartozz közénk!

 

 Lehetsz akár 8 és 15 év közötti gyermek, kamasz, felnőtt, netán a „még annál is idősebb korosztály” tagja. Választhatsz egyéni sportágat, lehetsz kajakos vagy kenus, de ha igazi csapatember vagy akkor a sárkányhajózást neked találták ki.

Várunk mindenkit, aki szívesen tartozna egy remek csapathoz és részt venne nap, mint nap egy jó hangulatú edzésen, vagy túráinkon. Döntsd el te, hogy versenyeznél, vagy csak mozogni szeretnél! Úszni jó, ha tudsz, de nem feltétel, hiszen tudunk olyan túrahajót is biztosítani, amiből garantáltan „szárazon” fogsz kiszállni, valamint a mentőmellényt sem véletlen találták fel. Csak ne félj a víztől!

 

 

Edzőink koordinálása mellett bármit elérhetsz, amit célul tűzöl ki magad elé, legyen ez egy hosszú túra leevezése, vagy akár az Olimpia. Nagy hangsúlyt fektetünk az egészségre, az életkori sajátosságokra, és hogy ez egy igazi élmény legyen.

Vigyázunk rád az első evezőcsapásoktól kezdve folyamatosan, figyeljük a fejlődésed, és óvunk, hogy nehogy egy életre szóló sportsérülést szerezz. Edzőink mindenre felkészültek, bármit kérhetsz, kérdezhetsz tőlük a sportággal kapcsolatosan.

Kovács Zoli edző, Világ és Európa Bajnok vadvízi evezős, idén ismét válogatott kerettag raftingban és sárkányhajóban, segít akár a vadvízi evezésről, akár a felnőtt kajak-kenu versenysportról legyen szó.

Gavallér József edző, két év alatt para kajak kategóriában országos bajnok és válogatott kerettag lett. Várja a kajakozni és kenuzni vágyókat korosztálytól függetlenül.

Komáromi Edit edző és szakosztály vezető, gyerek kora óta a sportág szerelmese, gyerekkorában maraton válogatott kajakos, felnőtt fejjel válogatott kenus volt. Jelenleg a legkisebb korosztály jelentkezését várja.

Ha van elég szorgalmad és kitartásod, akkor köztünk a helyed! Várunk szeretettel minden hétköznap 16:00-19:00-ig a Türr-kilátónál a kajak-kenus házban.

Ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálhatód bármelyik hajótípust és részt vehetsz egy edzésen is. Mi már tudjuk, hogy ez „egy életre szóló élmény!”

Várunk szeretettel!

Edit, Joci, Zoli

hozzászólok