2024. 2. Zsigmond

Sport

Jóleső foci

Antal Tibor | 2018. Március 17. 17:45:17 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Rebenszki szelídíti meg a labdát

 

Szombaton a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjában zuhogó esőben fogadta a Bajaszentistván a Tataházát szerencsére a Petőfi – szigeti műfüves pályán. A találkozó egyértelmű esélyese a listavezető Szentetyien volt, ám a sereghajtó sokáig jól tartotta magát.

 

 

A tataházaiak jól küzdöttek, és igazából nem törte meg őket az első korán bekapott gól. A második Holczer Csaba büntetőjéből született és utána helyre állt a rend. Egy vendég cserejátékos ki is ment rágyújtani. A félidő végéig még 4 gólt rámoltak be Bajnai József hálójába mind kijátszott helyzetekből. Ennek ellenére Szólik Gábor edző nem volt elégedett, már nem a gólokkal, hanem a mutatott játékkal.

 

Martalics beadásából is gól született

 

A második 45 percben további öt került a szákba, így összességében 11 – 0-ra tudott nyerni a Szentistván. A gólgyártásban Holczer Csaba járt az élen, aki 5-ig jutott, így jelenleg 27 találatával magabiztosan vezeti a góllövőlistát.

 

Bajaszentistván – Tataháza 11 – 0 (6 – 0)

Gólszerzők:Holczer Cs 5, Pintér 2, Mátrai, Martalics, Gyenei, Vedelek

 

 

Edzői értékelés:

 

Szólik Gábor (Bajaszentistván): Az eredmény tükröző a két csapat közti tudásbeli különbséget. ennek ellenére nagy dícséret illeti meg a tataházaiakat, akik az utolsó percig sem adták fel, és küzdöttek a becsületgóljukért. Az eredménnyel elégedett vagyok a mutatott játékkal viszont nem. Sokkal szervezettebb, gördülékenyebb játékot vártam a fiúktól, de akadozott a gépezet, pedig a pálya jó volt ebben az időben is. A következő fordulókban ettől jóval több kell az erősebb ellenfelek ellen.

 

 

A tabella állása

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Facebook galéria:

https://www.facebook.com/pg/B%C3%A1csfoci-272423143222735/photos/?tab=album&album_id=408476939617354

 

 

 


hozzászólok