2024. 25. Márk

Sport

Jobbulást Roli!

Antal Tibor | 2018. Május 02. 10:13:47 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

“2018. április 27-én 6 óra körül a 65-ös számú főútvonal 74+600. kilométerszelvényében (Ságvár és Som között) egy tehergépkocsi és egy kisbusz ütközött össze, heten megsérültek. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idején 6 óra 15 perctől 8 óra 33 percig teljes pályás, majd 9 óra 30 percig félpályás útlezárás volt érvényben. A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.”- írta a police.hu

 

Ami miatt ez számunkra különösen érdekes, hogy a kisbusz utasai zömmel bajaiak és környékbeliek voltak.  Közülük  a kisbusz  sofőrje súlyos sérülést szenvedett, aki nem más, mint az Érsekcsanád labdarúgója Hamvas Roland, akinek szilánkos térd törése lett. Azóta meg is műtötték a siófoki kórházban, melynek jelenleg is vendégszeretetét élvezi.

 

Hamvas Roland az egyik futsal kupán

 

De hogy a csapat mennyire nem hagyta magára, azt az is jelzi, hogy két erősen személyes jellegű fotóval üzentek neki a legismertebb közösségi portálon, melyeket a vasárnapi Szeremle elleni hazai bajnoki mérkőzés előtt készítettek. A gárda összeállt, és Roli mezét is kifeszítették, jelezve hogy szurkolnak neki, és továbbra is hozzájuk tartozik.

 

 

A szurkolók pedig egy Jobbulást Roli feliratot készítettek.

 

A B közép a felirattal

 

–  Nagyon jól esett, és erőt adtak a felépüléshez! – írta megkeresésünkre Roland. A körülményekhez képest jól vagyok, lábadozok, de csütörtökön már talán mehetek haza. Egyébként voltak már a foci miatt térd problémáim, de akkor a másik lábamról volt szó. Remélem hogy rendbe jön minden, és tudok majd még játszani. Az biztos, hogy sok időbe fog telni a felépülésem.

 

A csapat egyébként már csak Roliért is, de alaposan odatette magát, hiszen magabiztosan 5 – 0-ra hozta a Szeremle elleni meccset, sőt azóta kedden a Nemesnádudvar elleni februárról elhalasztott rangadót is 3 – 0-ra abszolválta, így jelenleg az előkelő 6. helyet foglalja el a tabellán.

 

A megyei II. osztály Déli csoportjának állása

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

 

 


hozzászólok