2024. 27. Zita

Sport

Játék csatárok nélkül

Antal Tibor | 2020. Október 11. 17:00:47 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Vasárnap a megyei III. osztály déli csoportjában a Bajai LC a Vaskűt csapatát fogadta. A hazai győzelem borítékolható volt, ennek ellenére a vendégek alaposan megnehezítették Koch Tamás tanítványainak dolgát.

Ehhez persze az is kellett, hogy a bajaiak 1-0-ás vezetésüknél már a 24. percben emberhátrányba kerüljenek Szolga Soma kiállítása miatt. A második félidő elején a vendégek Bege Tamás révén egyenlítettek is, ám nem sokáig örülhettek. Tíz perc alatt Kerezsi Ferenc kétszer is villant, majd Pintér Roland is betalált, ezzel eldöntve a három pont sorsát.

A hajrában a csereként beállt Bányai Edvin elől a vendégek portása Szudoczki Balázs a tizenhatosról kicsúszva kézzel tisztázott, Béleczki játékvezető sípja pedig ezúttal néma maradt. A bajai játékos egyébként gólt is rúghatott volna, de inkább a reklamálással foglalkozott, így maradt a 4 – 1-es végeredmény.

Edzői értékelések:

Koch Tamás (játékosedző, Bajai LC): Nagy hátrányt jelentett nekünk, hogy a két legveszélyesebb csatárunk, Nagy Előd meg a Jeszenszky Roland sérülés miatt nem tudott játszani, és az első félidőben nagyon nagy volt a káosz a csapatban. Annak ellenére, hogy megszereztük 1 – 0-ra a vezetést. Aztán a második félidő lényegesen jobban nézett ki. Bár egyenlített a Vaskút, de Keró ismét bizonyította, hogy nem felejtett el gólt rúgni, és onnantól kezdve már uraltuk a meccset. De az első félidőben a Vaskút kapufát rúgott, helyzetei voltak, valami nagyon nem működött a csapatunkban. A két csatár közül Jeszenszky az idén valószínű nem játszik, mert kiderült, hogy eltört a bokája, Előd remélem jövő héten már lesz.

Kubovics Balázs (Technikai vezető, Vaskút): Gratulálok a csapatomnak, amit tudtunk azt mi megtettük. Három éve kezdtük meg az építkezést, fiatalokkal vagyunk, az emberelőnyt sajnos nem tudtuk kihasználni, úgy gondolom reális eredmény született. A célkitűzéseink között szerepel, hogy két éven belül szeretnénk feljutni a megyei II. osztályba. A keretbe sokkal több van, mint amit most tudunk, és azon fogunk dolgozni, hogy ez ki is jöjjön. Gratulálok a Bajának.

A forduló eredményei

Bácsbokod – Kelebia 0 – 7

Tataháza – Felsőszentiván 0 – 10

Dunagyöngye Szeremle II .- Híd SC 11 – 1

Madaras – Bácsalmási PVSE II 3 – 0

Gara – Kenderes SE 3 – 0

A tabella állása

Forrás:adatbank.mlsz.hu

A Bajai LC legközelebb szombaton 14.30-kor Bátmonostoron lép pályára.

Facebook galéria: itt

hozzászólok