2024. 19. Emma

Sport

Ismét lesz csapat Császártöltésen!

Antal Tibor | 2015. Július 08. 14:38:40 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A megyei II. osztály Déli csoportjának egyik meghatározó gárdája volt éveken keresztül a Császártöltés. Többször is bajnoki címet szereztek, ám nem vállalták a feljebb jutást.
Utoljára a 2013/14-es szezonban szerepeltek, amikor is a Dusnok mögött ezüst érmesek lettek, ám az elmúlt pontvadászatban már nem találkozhattunk velük.

 

Ez még a régi töltési csapat

 

Nos jó hír, hogy a küldöttgyűlés új vezetőséget választott, akik döntést hoztak arról, hogy a Császártöltés benevez a 2015/16-os bajnokságba, méghozzá értelemszerűen a megyei III. osztály küzdelmeire.

Gárda helyi játékosokra épül, zömmel fiatalokra. Rövid távú célkitűzések nincsenek, a lényeg az hogy legyen újra foci Töltésen, és szeretnének utánpótlás neveléssel is foglalkozni.

 

A csapat edzője Éles Béla lett, aki korábban utánpótlás neveléssel foglalkozott a szomszédos Nemesnádudvaron. Július 6-án már meg is kezdődött a felkészülés heti 3 edzéssel.

 

Egy régi videó a legendás töltési csapatról.

 

Természetesen szeretnének edzőmérkőzéseket is játszani a bajnoki szezonnyitó előtt, de ezzel kapcsolatban még nem tudunk beszámolni konkrétumokról.

 

 

hozzászólok