2024. 26. Ervin

Sport

Ismét Bognár György a Paks vezetőedzője

MTI | 2023. Feburár 14. 17:50:18 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotó:Paksi FC honlapja

Egy nappal Waltner Róbert menesztése után Bognár Györgyöt nevezték ki a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC vezetőedzőjének.

    A zöld-fehér klub honlapjának keddi beszámolója szerint a 61 éves szakember 270 nap után tért vissza a csapathoz, amelyet 2020 szeptembere és 2022 májusa között irányított úgy, hogy ebben az időszakban messze a legtöbb gólt szerezte a Tolna vármegyei együttes.
    Bognár az előző szezon után a másodosztályban szereplő MTK Budapestnél dolgozott, majd októberben közös megegyezéssel bontott szerződést a fővárosi klubbal.
    A Paksi FC 19 forduló után 23 ponttal a hetedik helyen áll az OTP Bank Ligában és szombaton a Mezőkövesdet fogadja majd.- írta az MTI.

“Régi új vezetőedzőnk segítői pályaedzőként Ifj. Bognár György, Kiss Tamás és Gévay Zsolt, kapusedzőként Csernyánszki Norbert lesz. Bognárék 2020 szeptembere és 2022 májusa között 62 mérkőzésen vezették már csapatunkat, akkor a majd’ két teljes szezonban összesen 148 gólt vágtak játékosaink.”- írta az egyesület honlapja.

hozzászólok