2024. 20. Friderika

Sport

Inkább vízilabdáztak volna

Antal Tibor | 2023. Július 29. 11:06:02 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Szombat délelőtt 10 órától rendezték a Bajai LC Bonyhád elleni felkészülési mérkőzését, így a játékosok nem tudták megnézni a vízilabda világbajnoki döntőt élőben, amit a magyarok büntetőkkel nyertek meg a görög válogatott ellen. Nos, lehet a foci meccset sem a Vasváriban, hanem egy a Sugóban kialakított vízilabda pályán kellett volna lejátszani olyan meleg volt. De mese nincs, a következő hétvégén már Magyar Kupa mérkőzés következik a XV. Kerületi Issimo ellen.

A találkozón a félidei 0 – 0 után a vendégek szereztek vezetést, a hazaiak azonban előbb Nébl Martin szabadrúgásával egyenlítettek, majd Baladin Dominik a győztes gólt is megszerezte, így Koch Tamás elégedetten értékelt.

Koch Tamás (Bajai LC): Mind az eredménnyel, mind a mutatott játékkal elégedett vagyok. A találkozó jó főpróba volt a kupa mérkőzés előtt. Örülök neki, hogy az új játékosok Bányai Dániel, Megyeri Ákos és Nébl Martin is jól mozogtak, jól illeszkedtek be a csapatba. Úgy érzem mennyiségre, és minőségre is megvagyunk most, a kupában továbbjutást várok, a bajnokságban pedig hogy meg tudjuk ismételni a tavalyi dobogós szereplést.

hozzászólok