2024. 6. Frida, Ivett

Sport

Igazi rangadóhangulat volt Vaskúton

Antal Tibor | 2016. Március 22. 07:15:36 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Labdarúgás Megyei III. osztály Déli csoport 19. forduló

 

Vaskúti Bácska SE – Garai KSE

 

 

Az utóbbi időben több szomszédvár rangadóban csalódnunk kellett. A vasárnapi Vaskút – Gara derbi azonban az igazi megyei rangadók hangulatát hozta vissza bennünk.

 

 

A mérkőzésre sokan voltak kíváncsiak, és a hangulatra sem lehetett panasz. Tóth Sándor játékvezetőnek már az első félidőben beígérte egy néző, hogy letekeri a fejét, ha nem fúj rendesen, egy – egy vitatott ítéletnél pedig néha a gyöngytyúkok is rákezdtek egy szomszédos baromfiudvarról.

 

 A hazaiak csapatkapitánya Csőzik többször reklamált a játékvezetőnél

 

De rátérve a focira: a találkozó egyértelmű esélyesei a garai aranylábúak voltak, hiszen a szebb napokat megélt hazai kedvencek az utolsó helyen szerénykednek az eddigi 18 forduló alatt megszerzett mindössze 2 pontjukkal.

A Gara is belenézett már egy – két nagyobb pofonba tavasszal, hiszen a Madaras elleni győzelem után a két bajnokesélyes a Géderlak és a Homokmégy is megszórta őket. Ennek ellenére rangadóhoz méltóan meghatározó játékosainkkal a fedélzeten, bő kerettel érkeztek Vaskútra. A kezdőből egyedül Kricskovics hiányzott favágási sérülés miatt. A találkozó 11. percében mégis kisebb meglepetésre Bodovics révén a házigazdák szereztek vezetést a garai védők hathatós asszisztálása mellett.1 – 0

 

 

 

 Ezek után rákapcsolt Gara, és kapujához szegezték a házigazdákat, ám a legnagyobb helyzetek is kimaradtak.  A vaskútiaknak szerencséjük sem volt, hiszen két meghatározó játékosukat Bodovics Istvánt, és Dömény Dávidot is sérülés miatt voltak kénytelenek  cserélni még az első félidőben. A 31. percben jött az egyenlítés. Egy szabadrúgást követően Császár senkitől sem zavartatva csúsztathatott a hálóba az ötösről 1 – 1

 

 Császár egynlítő góljáról kissé lecsúsztunk…

 

Az első félidő hajrájában Kerezsi Ferenc, a garaiak játékosedzője két nagy helyzetet is kihagyott, azonban egy látványos bőrt kiosztott Balázsicsnak.

 

 Kerezsi sokszor hozta zavarba a védőket, gólt viszont nem sikerült szereznie.

 

A második 45 perc ugyanott folytatódott, ahol az elsőt befejezték. Nyomott a Gara, a Vaskút pedig egy – egy kontrából veszélyeztetett.  A sok vendéghelyzet közül a 70. percben Antal Dávid értékesített egyet, majd az i-re is feltehette volna a pontot, de a rábízott büntetőt elhibázta.

Végeredményben így is 2 – 1-re a garaiak nyertek, és ezzel megszilárdították a helyüket az igen sűrű középmezőnyben.

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Kerezsi Ferenc (Gara): A találkozó színvonala magasabb osztályban is megállta volna a helyét. Szerintem ezen a mérkőzésen a végeredmény nem tükrözte a látottakat, a tuti helyzeteket kihagytuk, de szerencsére a végére miénk lett a három pont, aminek nagyon örülünk.

 

Megyei III. osztály Déli csoport

 

A tabella állása a 19. forduló után

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

 

Facebook galériánk:

 

 

2016.III.20. Labdarúgás, Megyei III. osztály Déli csoport

Közzétette: Sugóparti Hírek – 2016. március 21.

hozzászólok