2024. 28. Valéria

Sport

Hosszú Katinkának mától van öltözője

www.nol.hu | 2015. December 29. 18:29:51 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

December 29-étől saját öltöző várja Hosszú Katinkát az edzések helyszínéül szolgáló Komjádi uszodában. A Népszabadság információi szerint a létesítményt fenntartó Nemzeti Sportközpontokat  Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke kereste meg, hogy tájékoztatást kérjen: hogyan fordulhatott elő az, hogy a világbajnok úszónőnek átöltözni sem volt kulturált lehetősége. Gyárfás azt kérte az NSK-tól, hogy legalább a szövetség költségére biztosítsanak megfelelő körülményeket.

 

Hosszú Katinka
Veres Viktor / Népszabadság

 

Az NSK tájékoztatása szerint a Császár-Komjádi uszodában augusztusban felújítási munkálatok kezdődtek, amelyek érintették az 50 méteres medencét és az öltözőket is. A rekonstrukció azonban december 11-én véget ért, így Hosszú Katinka kedden átveheti saját öltözőjének kulcsát az uszoda pénztárában.

Amint arról beszámoltunk, múlt hét kedden Hosszú Katinka sajtótájékoztatón fakadt ki a magyar úszósport eredményeihez szerinte méltatlan felkészülési körülmények miatt. Akkor azt mondta: a szövetség világszínvonalú eredményeket vár el, de ehhez nincs meg a világszínvonalú háttér.

hozzászólok