2024. 25. Márk

Sport

Hasított a bajai nyolcas Prágában

Bajai Spartacus SC Evezés facebook oldal | 2021. November 06. 16:50:09 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók: Bajai Spartacus SC evezés

Remek eredménnyel zárt Nemzetközi mezőnyben a Bajai Spartacus S.C. Férfi felnőtt 8-as egysége Prágában. Fiaink a szombati versenyen délután kerültek sorra a 6.4 km hosszúságú megmérettetésen. Megfelelő utazótempót és jó fordulót tudtak maguk mögött a fiatalok, majd egy remek utolsó 2 km “kepesztést’ követően a felnőttek között a 10. helyen végzett a csapat.

Összesítettben a 13. helyre volt ez elég a 87 db 8-as egység között. Mindenkinek Hatalmas Gratuláció, mivel könnyűsúlyú (70kg) versenyzőkként a normál súlyúak között kimagasló eredményt értek el. Köszönjük, hogy képviseltétek az Egyesületünket a versenyen! Köszönjük külön Krémer Eszternek (MTK) a kormányzást, illetve Forrai Dávidnak (GYAC) , hogy a rutinjával és tudásával segítette megfogyatkozott csapatunkat .- írta a Bajai Spartacus Sc eveződ közöségi oldalán.

Csapat tagjai: Cselinácz János – szervező, csapat mentor, Derekas Ambrus, Szalai Andor, Szőllősi Balázs, Molnár Miklós, Bóka Örs, Gagyi Norbert, Miskolczi Csaba –> cserére kényszerült

hozzászólok