2024. 20. Friderika

Sport

Három tizenegyes a rangadón

Antal Tibor | 2023. Április 29. 18:34:02 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában rangadót játszottak a Vasváriban, hiszen a tabellán harmadik Bajai LC a második helyen tanyázó Jánoshalmi FC-t fogadta. Az első félidőben a vendégek szerezhették volna meg a vezetést, de Huszka Bendegúz büntetője kimaradt. A 44. percben a jánoshalmi tizenhatos előtt kevergetett a bajai támadó szekció, majd bepasszolták Kerezsi Ferencnek, aki nagyon szépen befordult védőjéről és a rövid sarokba passzolta a labdát, így szünetre 1 – 0-ás hazai vezetéssel vonulhattak a csapatok.

Szabó Szilárd (fehérben) szerezte a jánoshalmiak gólját

A második 45 perc vendéghelyzetekkel kezdődött, ám gólt még sem ebből szerzett a Jánoshalma, hanem egy véleményes tizenegyesből az 57. percben, amit a korábban Baján is megfordult Szabó Szilárd értékesített. 1 – 1.

Jó iramú küzdelmes volt a találkozó, és mind két gárda próbálta játszani is a focit. A hazaiak hálóőre Sztruhák Kristóf két alkalommal is bravúrral védett, majd a 75. perc táján tizenegyeshez jutott a bajai csapat is, ami szintén véleményesnek volt mondható. A labdának Baladin Dominik futott neki, ám a jobb alsó sarokba tartó lövését bravúrral védte Lengyel Péter. Így vége egy 1 – 1-es döntetlen lett, ami a látottak alapján igazságosnak volt mondható.

Koch Tamás (Bajai LC): Összességében elégedett vagyok a csapat játékával, de az eredmény egy kicsit csalódás. Az első félidőben remekül játszottunk, uraltuk a mérkőzést, kapufánk volt, voltak helyzeteink. Az igaz, hogy a Jánoshalma kihagyott egy tizenegyest, de szerintem jobbak voltunk mezőnyben. A második félidő első negyed órájában voltak gondok, amikor nem tudtuk kontrollálni a mérkőzést. Itt meg is kaptuk a gólt, de utána úgy éreztem hogy megint nekünk vannak nagyobb helyzeteink, és tizenegyeshez is jutottunk. Sajnos ezt nem sikerült értékesíteni. De végig nyitott volt a mérkőzés, úgy éreztem, hogy jobbak voltunk és jó mérkőzést láthatott a kilátogató szép számú publikum. Mind a két csapat győzelemre játszott, dicsérni fogom a fiúkat az öltözőben, mert meg voltam elégedve a mai nappal. A három tizenegyes közül nálam kettő véleményes volt, az első amit a vendégek kihagytak viszont szerintem az volt. De emellett volt egy olyan kezezés még 0 – 0-nál ami meg nálam az lett volna 11-es. Baladin Dominik sajnos kisárgázódott, ennek ellenére nyerni szeretnénk jövő héten Kecskeméten is. Utána lesz még két hazai rangadónk, ha ebből jól tudunk kijönni meglehet a dobogó.

Sarok Attila (Jánoshalmi FC): Látszott, hogy a második, és a harmadik helyezett játszott egymás ellen, mind a két csapat szerette volna a három pontot begyűjteni. Egy tizenegyest mi is, és az ellenfél is kihagyott, de le a kalappal a srácok előtt, mert mind a két gárda nagyon jól hajtott. Ez egy igazi rangadó volt, és szerintem igazságos döntetlen született. Első félidőben kicsit bealudtunk, nem voltunk elég motiváltak, nem használtuk ki a lehetőségeinket, így az egy ponttal elégedettnek kell lennünk.

A forduló eredményei:

Bajai LC – Jánoshalmi FC 1 – 1

Kunbaja – Tiszakécske II 3 – 1

Kiskunfélegyháza – Anda Kalocsa 3 – 1

Lajosmizse – Harta 1 – 1

Vasárnap játsszák:

Soltvadkert – Kecel

Kiskőrös – Kecskemét

Bácsalmás PVSE – Akasztó

A tabella állása:

Forrás:adatbank.mlsz.,hu

hozzászólok