2024. 7. Gizella

Sport

Három gól három perc alatt

Antal Tibor | 2015. Augusztus 24. 14:43:18 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Sziegl Gábor neve gondolom sokaknak ismerős futball berkekben. A kitűnő játékos a Bajai LSÉ-ben NB II-ben is játszott ahol 5 mérkőzésen 3 gólt szerzett, valamint a bajai Beher Futsal oszlopos tagja is volt.
Makacs sérülése viszont meggátolta abban, hogy pályafutását komoly szinten folytassa, így pár éve visszaigazolt szülőfalujába Nemesnádudvarra. Rövid ideig edzősködött a felnőtt csapatnál, jelenleg pedig kiegészítő embernek számít, hiszen elsősorban munkájára koncentrál, mivel a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia U-13-as gárdájának az edzője.

 

Sziegl Gábor itt épp kispályán

 

Viszont ha hazatér, akkor be-be szokott állni 10-20 percre, és néha kicsit többre is. Így fordulhatott elő, hogy a hétvégi Sükösd elleni rangadón a statisztika tanulsága szerint a 18., a 19. és a 20. percben is betalált.
Mivel nem minden nap rúg valaki klasszikus mesterhármast három perc leforgása alatt, így gondoltuk utána járunk az ügynek, és telefonon el is értük a népszerű Szieg Lee-t:

“Az első gólnál átemeltem a kapust, majd a kapufáról kipattanót rúgtam be. A második volt a legérdekesebb, hiszen bár a hazaiak nem jeleztek cserét, Rozsi mégis megindult lefelé. Közben labdát szereztünk, és én jó 45-ről átíveltem a kint álló Szabados Miklós fölött.
A harmadik köztünk szólva szerintem már nem egy percen belül történt, de ekkor egy kapu előtti kavarodás után az 5-ös sarkáról fejeltem a hálóba egy pontos beadást.”

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

És arra a kérdésünkre, hogy mikor látunk tőle ilyen mesterhármast már az első három percben -hiszen az még ennél is nagyobbat szólna- a kitűnő csatár azt válaszolta, hogy nem tudja, de a hétvégi Hajós elleni örökrangadón biztos nagy sikere lenne egy ilyen produkciónak – már persze a nádudvari drukkerek körében. Hajóson nem annyira…

hozzászólok