2024. 4. Flórián, Mónika

Sport

Győzhetett volna a Szentistván

Antal Tibor | 2016. Április 24. 21:49:46 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Vasárnap a labdarúgó megyei II. osztály déli csoportjának 24. fordulójában a 12. helyen álló Bajaszentistváni SK  az élmezőnyhöz tartozó Sükösd SC-t fogadta, immár szokásos meccshelyszínén a Petőfi-szigeti műfüves pályán.

 

A sükösdi Schulcz Máté akcióban

 

A találkozó gyors gólváltással kezdődött. A 6. percben egy vendégszögletet Pesti László fejelt be, majd rá 5 percre Somogyi Tibor közel 28 méterről szabadrúgásból egyenlített.

 

 

A csapatoknak nem mellékesen egymás mellett a széllel is meg kellett küzdenie. Az első félidő viszonylag kiegyenlített küzdelmet hozott, a második 45 percben viszont egyértelműen a Sükösd irányította a játékot, ám ez helyzetekben és gólokban nem mutatkozott meg. Sőt Fabók Krisztián révén gólt is szerzett a Szentistván, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette.

 

Somogyi párharca Rozsival

 

A 88. percben ismét Fabók volt a főszereplő akit Somogyi ugratott ki, Hornyák Tamás pedig csak buktatni tudta a 16-oson belül. Kiállítás és 11-es következett, ám a biztos ítéletvégrehajtó Somogyi Tibor ezúttal hibázott, illetve Szabados Miklós védett bravúrral, így a vége 1 – 1-es döntetlen lett

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

 

 

 

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Mestermérleg

 

Szólik Gábor (Bajaszentistván): Harcos mérkőzés volt. Az első félidőt széllel szemben vívtuk meg, ami sokat kivett belőlünk, ráadásul nem nagyon tudtam cserélni. A Sükösd irányított, de a védelmünk nagyszerűen helyt állt

 

Faddi Máté kissé gondterheltnek látszott a 2. félidőben

 

Faddi Máté (Sükösd SC): Megérdemelték a hazaiak a döntetlent, mert jól játszottak, mi viszont kevésbé. Bár irányítottuk a játékot, az átütő erő ma hiányzott a csapatból. A végén ráadásul szerencsénk is volt.

 

A forduló összes eredménye, és a tabella állása

 

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Facebook galériánk

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1191091314264252.1073741985.806675712705816&type=3.

 

 

A város másik csapata a BLSE magabiztos győzelmet aratott a sereghajtó Soltvadkerti TE otthonában.

 

 

 

Evanics Zoltán értékelése:  Magabiztos győzelemet aratunk, a 26. percben már 3 – 0 volt az eredmény. Nagy Előd bombaformában játszott, amit mutat a 3 gólja is, de kiemelném még Sibalin Danit, aki két gólpasszt is adott. Az egyik olyan volt, amit csak ő tud. Győzelmünk nagyobb arányú is lehetett volna, de sokat kihagytunk. Pozitív viszont, hogy végre ötöt cserélhettem.

 

A megyei I. osztály állása, és a hétvégi eredmények

 

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A Bajai LSE ezzel továbbra is 5. a tabellán, és jövő héten azt a Kiskunhalsi FC-t fogadja, mely a téli felkészülés alatt 2 – -ra nyerni tudott Baján.

hozzászólok