2024. 4. Flórián, Mónika

Sport

Gálos Roland győzött!

Antal Tibor | 2015. Október 18. 16:12:58 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Szombat délután Mogyi kupa néven Dél-alföldi regionális pofon party-t tartottak Baján a Sugovica ÁMK Kiscsávolyi intézményének sportcsarnokában, vagy ki tudja már pontosan most hogyan hívják a régi József Attila Általános Iskolát, vagy utódját a Kiscsávolyi ÁMK-t.

A főszervező a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE volt.

 

 Nézők és versenyzők

 

A program bemutatkozó mérkőzésekkel kezdődött (összesen 26 pár lépett szorítóba), majd fellépett a bajai Be Cool tánc csoport a fiúk nagy örömére.

 

Simon Krisztián (kékben) nemrég tért vissza.

 

A végén jöttek a fő mérkőzések, melynek keretében a nem rég visszatért Simon Krisztián vitatható 2 – 1-es pontozásos vereséget szenvedett a fővárosi Molnár Csabától (BSE). Krisztián hozta az első két menetet, a harmadikban azonban egyszer rászámoltak.

 

 

 

 Gálos Roland (pirosban) simán verte Keselichkot

 

Utána regnáló 60 kg-os felnőtt magyar bajnokunk Gálos Roland pedig egyhangú pontozással verte, a fölötte egy súlycsoporttal bokszoló ukrán Yevhenij Keselichko-t. Roland az első két menetet simán hozta, a harmadikban az ukrán sorozatos fejeléssel próbált zavart kelteni, de nem járt szerencsével.

 

 

A régiós pofon parti tehát nemzetközi volt, de nem csak Keselichko miatt, hanem jöttek a szabadkaiak is, akik szinte már testvér klubjai a bajaiaknak. A másik magyar bajnokunk Gálos Viktor kézsérülése miatt csak a büfé körül jeleskedett.

 

Mogyis csapatkép

 

Gálos Tamás elégedett volt mindennel, és reményei szerint jövőre akár már 3 – 4 ilyen rendezvény lehet Baján, akár még a mostaninál is nívósabb mezőnnyel.

 

Kovács “Kokó” Gábor és Gálos Tamás

 

 

Szabó Flórián (Szabadka) – Sárközi Attila (Győri Gladiátorok):

 

hozzászólok