2018. február 25. Mátyás

Sport

Futós hétvége

Hoffmann Mónika | 2017. november 20. 19:30:32 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Komoly állóképességi próbán vannak túl a Bajai Vízisport Klub sportolói

 

Az őszi hidegek beálltával vége lett a vízi evezéseknek a Bajai Vízisport Klubnál is. Előtérbe került a futás, úszás, tornaterem és a kondi. A jövő évi állóképességet megalapozandó rengeteget futottak a kajakos-kenus fiatalok. Komoly állóképességi próbán vannak túl a kajakosok-kenusok.

 

 

Szombaton rendezte meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a hagyománynak számító Nagy-Hideg-hegy futást a Börzsönyben. A bajai egyesület 17 fiatal sportolóval vett részt a 7,5 km-es hegyi futáson (természetesen ugyanennyit kellett lefelé is futni, gyalogolni). Bár a hajnali időjárás nem kedvezett a futó programnak, de a délelőtt folyamán még a nap is kisütött, így egy nagyon jó hangulatú futó- közösségépítő nap sikeredett.

 

 

Vasárnap Baján rendezték meg a III. Alkonyat futóversenyt, melyen a legelszántabbak (20 fő) szintén rajthoz álltak. A verseny negyed (10.5km), harmad (14 km) és félmaratoni (21 km) távból állt. 3 kajakos és kenus sportolónk (Finta Kata, Reményi Regina és Gregus Benedek) az előző napi futás után is bevállalták a félmaratoni távot. A rendezőség a legfiatalabb félmaratonistáknak járó különdíjjal jutalmazta őket.


Eredmények:


Guzsván Gergő 2003 I.hely
Horváth Balázs 2004 II.hely
Bach Domonkos 2003 III.hely
Gyenis Dorina 2004. I.hely
Schieber Benjamin 2005. II.hely
Werner Ramón 2005. III.hely
Hamvas Ruben 2005. IV.hely
Bonyai Regina 1998. II.hely
Busi Zsolt 1993. II.hely

 

Szép teljesítmény volt, mindenkinek gratulálunk, aki részt vett a hétvégi futásokon!

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment