2024. 1. Fülöp, Jakab

Sport

Fergeteges ünneplés Dusnokon

Antal Tibor | 2016. Június 06. 14:51:56 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Szombaton a megyei II. osztály Déli csoportjában már bajnok Dusnoki KSE Borotán vendégszerepelt. A kirándulás nem sikerült a legjobban, hiszen Bolváriék 2 – 0-ás vereséget szenvedtek, ez azonban egyáltalán nem szegte a csapat kedvét az esti ünneplésben. A mérkőzést követően hazautaztak, majd megkezdődött a díjátadó a helyi művelődési házban. Az érmeket és a serleget a megyei szövetség nevében Magó Jenő adta át. Ami ez után következett az minden képzeletet felül múlt.

 

Fotók:Dusnok KSE facebook oldala

 

Vacsora, majd ahogy a focistáknál ilyenkor lenni szokott előkerültek az ásványvizes palackok is. Fél 12 körül platós teherautón vitték körül a faluban a játékosokat, akik az elmúlt 5 év alatt most nyerték meg harmadszor bajnokságot. Információnk szerint a legkitartóbbak reggel 6 körül kerültek ágyba, de aki esetleg előbb hazament (pl. az edző) azt közösen meglátogatták.

 

Egy kicsit később

 

Mint Sáfrán Ferenc edzőtől megtudhattuk, hogy az előző évek során megszokottakhoz hasonlóan nem fogják vállalni a megyei I. osztályt.

Megyei II. osztály Déli csoport végeredmény

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Ráadásul a meghatározó emberek közül Simonits István és Mihalik István biztosan visszavonul, de a munka és a három gyerek mellett Báló Ferenc is csak akkor folytatná, ha feltétlenül szükség van rá. Az ő pótlásukat a nyár folyamán szeretné megoldani a vezetőedző.

– Ahhoz képest, hogy milyen kevesen tudták végig játszani a bajnokságot, és hogy sokszor más pályán kellett lebonyolítani a hazai meccseinket hatalmas bravúr, hogy ismét bajnoki címet ünnepelhetünk. Szokás szerint július első péntekén kezdjük majd meg a felkészült ami egy örömfoci szokott lenni, másnap pedig kupa lesz nálunk.

 

De nem csak Dusnokon ünnepeltek szombaton. A második helyen a szomszédvár Nemesnádudvari KSE végzett, míg a harmadikon a Mélykút SE.

 

A bronzérmes mélykútiak Forrás:Mélykút SE facebook oldala

 

A gólkirályi címet sorozatban második alkalommal a mélykúti Szabó Kornél szerezte meg 37 találattal.

 

A góllövőlista élcsoportja

 

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

hozzászólok