2024. 27. Zita

Sport

Ferde szemmel néztek a Sugóra

Antal Tibor | 2016. Június 15. 16:03:09 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Fotók: Németh Viktória

 

Pár héttel ezelőtt a Japán Állami Televíziótól keresték meg a Sugovica Vízilabda SE vezetőedzőjét Fülöp Tibort, azzal a kéréssel, hogy had forgassanak a klubbal. Ugyanis az interneten olvasták, hogy nyaranta a Sugovicán van vízilabda pálya, ami egyedüli az országban, annak ellenére, hogy a vízilabda sikersportágnak számít Magyarországon.  A pálya egyébként 1 hete került újra felállításra, de új helyen a Vízafogó melletti részen.

 

Jóleső forgatás

 

Tulajdonképpen egy utifilm forgatásáról van szó. A sorozat főhőse egy japán színész aki vonattal járja be Európa országait, és a vasútvonalak melletti városok  kultúráit, érdekességeit mutatja be.

 

 

A bajai kirándulás azonban nem sikerült a legtökéletesebben, hiszen hiába van június közepe, szerdán reggel 9-kor igen mogorva volt az időjárás, ráadásul az eső is eset, így bár a gyerekek a forgatás kedvéért csobbantak egy rövidet, utána inkább a Bajai Sportuszodában folytatódott a történet.

 

A japánok meg csináltak még pár képet a Szentháromság téren, aztán délben már Mohácson volt jelenésük. Aki esetleg nem nézi a Japán Állami Televízió  műsorát az ne csüggedjen, hiszen a kb. 15 – 20 perces epizód az interneten is elérhető lesz. Amint tudunk elérhetést, természetesen közöljük.

hozzászólok