2024. 19. Vilhelmina

Sport

Ezüstérem a hazai rendezésű tornán

Sajtóközlemény | 2024. Szeptember 17. 08:49:51 | Utolsó frissítés: 2 napja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

BASKETBAJA SE: 2. hely a felnőtt tornán. A döntőben nem bírtunk NB1-es ellenfelünkkel

A délelőtti szerb Sport-Key ellen felett aratott remek győzelem (98 – 91) után a kérdés az volt, hogy este 17.00 -kor csapatunk kivel játssza a döntőt. Miután a PTE-PEAC NB1-es gárdája sima mérkőzésen, több mint 40 ponttal felülmúlta a NeoSport Kozármisleny gárdáját, így a pécsi gárda lett az ellenfél a fináléban.

Nem indult jól az első negyed, a PTE-PEAC csapata 5 perc után már 10 ponttal vezetett.

Kovács Péter vezetésével azonban fokozatosan dolgoztuk le a hátrányt és a félidőre 6 pontra csökkentettük a különbséget.

A második félidőben a PTE-PEAC – mely gárda egyébiránt egy osztállyal feljebb, az NB1/B-ben szerepel – fokozatosan növelte előnyét, csapatunk a második félidőben már kicsit elfáradt, illetve a negyedik negyedben Kajtár Zsolt edző az addig kevesebbet játszó fiataloknak is lehetőséget adott, hogy belekóstoljanak a felnőtt kosárlabda “világába”.

A tornagyőzelem tehát nem sikerült, de büszkék vagyunk arra a teljesítményre, melyet ujjáalakult csapatunk a két mérkőzésen nyújtott.

A torna Alll Star ötöse

BASKETBAJA SE Felnőtt férfi kosárlabda torna, Dr. Pósta Sándor Sportcsarnok,

DÖNTŐ mérkőzés 295 néző Vezette: Csallóközi Gábor, Filep Áron

BASKETBAJA SE – PTE-PEAC PÉCS   52 : 80  (27:33)

A bajai játékosok: Kovács P. 21/6, Matolcsi T. 11, Szegedi M. 10, Piukovits O. 2, Kiss M. 2, Pongó M. 2, Virág E. 2, Bánóczky B. 2., Somogyi Zs., Hódos P., Ágfalvi B., Novák P., Radnóti H., Pauna P. ill. Bohdan K. 17, Váits O. 14/3, Nagy K.9/6.

hozzászólok