2024. 19. Emma

Sport

Erre mindenki emlékezni fog!

Antal Tibor | 2017. Január 08. 20:28:44 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Szombaton a  bajai U12-es kosaras lányok Kecskemétre utaztak a bajnokság soron következő fordulójára. Nagyjából a szervezőkkel egy időben értek oda, és gyanútlanul elengedték a buszt, had intézze a sofőr is a dolgait. A csarnokba viszont nem sikerült bejutni. Kiderült ugyanis, hogy aki utoljára bezárta, be is reteszelte belülről az ajtót, így hiába volt a szervezőknek kulcsa, kint maradt a csapat a -15  ͦC-ban. Bődi Krisztián igazi edző módjára átmozgató edzést rendelt el a havas bitumenpályán, miközben nem adta fel a bejutás reményét sem.

 

A csarnok ablakait átvizsgálva kiderült, hogy az egyik nyílászáró hibás, és kintről nyitható. Purger Vivi lett a nap hőse! Ő vállalta, hogy megmenti a csapatot a fagyhaláltól.

 

 

 

Miután az ablakon besegítették, a szertárban találta magát, ami szintén zárva volt. A szertárhoz szerencsére volt kulcs, így onnan kijutott a folyosóra, majd a bejárati ajtót is ki tudta nyitni.

Ezek után már „csak” két jó meccs maradt hátra, és a lányok ki is tettek magukért. A kecskeméti fiúktól egy roppant kiélezett meccsen kaptak ki két ponttal, majd a jászberényi fiúkat 48:32 arányban sikerült felülmúlni. Így a lányok a dél-keleti régió felsőházában folytathatják a küzdelmeket.

 

 


hozzászólok