2024. 3. Irma, Tímea

Sport

Engler Zsuzsanna ismét dobogón!

Jerkovics József | 2015. November 30. 20:12:29 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Az elmúlt héten Thaiföld fővárosában Bangkokban 45 ország részvételével került lebonyolításra a WBPF testépítő világszervezet 2015-ös világbajnoksága.

 

 

A vasárnapi fináléban Engler Zsuzsannát ismét dobogóra szólították. Fitness modell +170 kategóriában második helyen végzett igen szoros pontozással az ukrán versenyző nő mögött.

 

Edző és tanítvány

 

Meg kell jegyeznünk, mivel saját sport modell kategóriájában nem indítottak versenyszámok, így az utolsó pár hétben dőlt el hogy vállalja e egyáltalán a fitness modellek között a megmérettetést. Mint edzője elmondta kétséges volt, hogy sikerül e befogynia az alacsonyabb kategóriába, ahol súlyban és méretekben is más kvalitású világszintű nemzetközi versenyzőkkel kellett összeméretnie magát.

 

Fotók: Jerkovics József

 

A döntés megszületett, és az emberfeletti megfeszített edzés meghozta a gyümölcsét. A testépítő szövetség vezetősége is elismerően nyilatkozott Zsuzsanna teljesítményét illetően, hiszen a vb ezüsttel nagyban hozzájárult, hogy a magyar női csapat aranyérmes lett az összesítésben a csapatok között!

 

 

Az aranyérmes csapat.

 

Zsuzsanna pillanatnyilag a verseny fáradalmait piheni ki,de már a következő versenyszezon felkészülésének tervezetén dolgoznak felkészítő edzőjével Jerkovics Józseffel . Gratulálunk a nem mindennapi teljesítményhez,hiszen ez az eredmény méltán megérdemli a legnagyobb elismerést!

hozzászólok