2024. 19. Emma

Sport

Egyéniben bajai győzelem

Schauer Kornél | 2018. Szeptember 16. 20:52:31 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 Fotók:Schauer Kornél facebook oldala

 

Hétvégén Sugó Power SE szervezésében lezajlott a Fekvenyomó Csapatbajnokság Baján az Újvárosi Általános Iskola tornacsarnokában. A szervező egyesület igyekezett országos versenyhez méltó, nívós versenyt rendezni, a visszajelzések alapján ez ismét sikerült.

 

 

– Ezúton is szeretném megköszönni csapatomnak, Bársony Attilának, Kohl Ferencnek, Kubatov Gézának, Gál Péternek, Hesz Krisztiánnak, Rácz Andornak, Párducz Krisztiánnak, Sávics Balázsnak, Lieber Jánosnak, valamint páromnak Gábor Viktóriának, és lányomnak, Schauer Lucának a segítséget. Valamint köszönöm a bizalmat a Magyar Erőemelő Szövetségnek, és Rónaszegi András elnök úrnak, hogy ismét országos versenyt hozhattunk Baja városába.. A rendezéssel járó több száz kiló súly megmozgatása mellett, a versenypadon teljesíteni is maradt erőnk. Sajnálatos módon nem tudtunk teljes létszámmal versenybe szállni,öt helyett csak négy fős csapattal indultunk,viszont mindenki remekül teljesített, ezért még igy is sikerült megszereznünk a Csapatbajnokság harmadik helyét. – írta Schauer Kornél.

 

Kubatov Géza és Schauer Kornél

 

Valamint a verseny két legerősebb versenyzője is közülünk került ki Schauer Kornél megnyerte a verseny Abszolút bajnoki címét, Kubatov Géza  pedig megszerezte a második helyet!

 

Mindenkinek köszönjük aki nekünk szurkolt!

 

 


hozzászólok