2024. 28. Hajnalka

Sport

Egy menet elég volt

Antal Tibor | 2018. Július 09. 10:57:18 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Szombaton ismét Kínában mérkőzött a Phuket Team érsekcsanádi versenyzője Vidákovics Patrik, aki egy helyi versenyzővel Xu Yuan Ging -gel csapott össze egy gálán. A mérkőzés azonban a vártnál rövidebbre sikerült, hiszen “Paki” már az első menetben elintézte ellenfelét.

 

 

Fotók: Vidákovics Patrik facebook oldala

 

– Két hete kaptam a felkérést, hogy mérkőzzek újra Kínában, az egyik legnagyobb gálájuk a WLF-en. A felkészülésem nagyon jól sikerült, tudatosan építettem fel magam fizikálisan, nem akartam kiégni túl sok edzéssel, hagytam regenerálódási időt. Mentálisan is feltöltöttem magam, rengeteg motivációs könyvet olvastam. Az étkezésre is különösen odafigyeltem , mivel a megengedett súly alatt voltam, ehettem sok szénhidrát dús ételt. Egyedül utaztam ki Kínába, kint egy ausztrál bunyós segített. A mérkőzés kick-boksz szabályrendszerbe, 78 kg-ban volt kiírva.

 

 

Videó:

 

 

 

– Úgy volt, hogy a 6. meccs a mienk, a mérkőzés előtt 10 perccel szóltak – mikor már a kesztyűt ragasztottuk le-, hogy a mi meccsünket berakták legutoljára, vagyis hogy még 2-3 óra múlva lesz. Jó….Türelmesen kivárjuk Végre eljött az idő, magabiztosan, tiszta fejjel mentem fel a ringbe, biztos voltam magamban. Mivel egy fiatal harcosról van szó, erősebben kezdtem, nem gondolkodtam sokat, viszont ő se hagyta magát. Egy májütés során összehúzta magát, majd felhúztam egy fejtérdet, ami be is talált, így összerogyott kínai ellenfelem, számoltak rá. Újból rámentem, viszont tudtam, hogy a testére ügyelni fog, ezért egy fejrúgást húztam fel, ami átment a védekezésén is (köszönöm thai edzőimnek azt a rengeteg pattintós rúgást), így megint lerogyott, és a bíró már nem engedte tovább. Köszönöm, hogy olyan sokan szorítottatok otthonról, valahol éreztem is! – nyilatkozta Patrik a Sugóparti Híreknek.

 

 


hozzászólok