2024. 3. Irma, Tímea

Sport

Két gólos vereség Siklóson

Bajai KBK | 2015. November 30. 15:56:41 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Fotók: Bajai Kézisek Baráti Kör facebook oldala

 

MK Pelikán –Siklós KC- Bajai KSE 30 – 28 (15 – 14)

 

Az egyesület facebook oldalának beszámolója:

 

Nos, nem mondhatnám, hogy szerencsés hétvégét zártunk. Az első félidő változatos, fej-fej melleti küzdelmet hozott, nem túl szép játékkal. Itt megjegyezném, mivel már csak 1 mérkőzésünk van hátra: mindenki félti a pozícióját az NB II- ben – ezt megértem, de – és ezt nem- nem etikus, sportszerű eszközökkel hozzák az újonan bekerült csapat tudomására.

 

 

Így álltunk elébe a második félidőnek: nem csak a csapattal, hanem más elemi erőkkel is meg kell küzdeni! Tehát: nem egyszerű NBII-es csapatnak lenni, de nem adjuk fel!!! Ott a helyünk! Az első félidő eredménye az utolsó másodpercben lőtt góllal a hazaiak előnyét jelentette: MK Pelikán Siklós KC- Bajai KSE: 15: 14.

 

 

Nem olyan nagy különbség,és nem lehetetlen az előny megszerzése, amely az első negyed órában mégis annak tűnt. A siklósiak elhúztak 4 góllal, s ekkor a csapat megkezdte a felzárkózást: 25:24. Ezután kissé az amúgy sem szép kézilabda játék eldurvult, a bírók nem teljes mértékben uralták a pályát, s ez végül az ellenfél győzelmét is eredményezte egyéb sérülések mellett.

 

Végeredmény: MK Pelikán – Siklós KC- Bajai KSE: 30-28

 

A bajai csapat góllövői: Zapletán Csaba 7, Szántosi Tibor  6, Mészáros Dávid 4, Milicsevics Igor 4, Burkus Barnabás  3, Mihók Patrik 2, Pasajlic Novica  2

 

Ezzel a vereséggel visszacsúszott a Bajai KSE az utolsó helyre.

 

Forrás:iroda.keziszovetseg.hu

 

A Bajai KSE idei utolsó mérkőzését december 6-án vasárnap játssza a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban.Az ellenfél a Rinyamenti KC lesz.

 

Továbbra is HAJRÁ BKSE!!!

hozzászólok