2024. 18. Alexandra, Erik

Sport

Edzőváltás Szentistvánon

Antal Tibor | 2016. Január 04. 17:00:57 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Nem úgy sikerült az ősz a Bajaszentistvánnak ahogy szerették volna, hiszen a “Szentetyien” mindössze 9 ponttal az utolsó előtti helyen szerepel a megyei II. osztály Déli csoportjában, csupán a pofozógép Tompát megelőzve.

Így nem csoda, hogy a vezetőedző Pető Ferenc úgy gondolta, hogy ez így nem mehet tovább, de távozásának több oka is volt,

 

Pető Ferenc

 

Az új edző pedig nem más, mint Szólik Gábor, akit Szentistvánon különösképpen nem kell bemutatni, hiszen korábban hosszú időn keresztül volt játékosedzője, és edzője is a gárdának.

 

Szólik 2015-ben, nem a Barcelona ajánlata miatt távozott Szentistvánról:

 

 

“Mindenféleképpen szentistváni kötődésű edzőt szeretett volna a vezetőség, egy olyan embert aki a játékosokat is ismeri, ezért esett rám a választás. Az utóbbi 1.5 évben csak megfigyelőként vettem részt a megyei foci életében (magyarul jártam meccsekre) előtte pedig 1.5 évig Borotán, és egy rövid ideig Érsekcsanádon is dolgoztam.  A cél természetesen nem lehet más, mint hogy ne essen ki a csapat, ami csak akkor biztos, ha legalább egy helyet előre tudunk lépni tavasszal. A feladat nem lehetetlen a mostani kerettel sem, de azért szeretnénk 1-2 játékost hazacsalni, annak fényében is, hogy sok mindent nem tudunk ígérni a játékosoknak.

 

Január 13-án lesz egy megbeszélés, 15-én pedig a tényleges munkát is szeretnénk megkezdeni. Heti két edzést tervezünk, és január végétől heti egy edzőmeccset is, reményeink szerint az új szigeti műfüves pályán. A Bácsbokoddal és a Szeremlével már le is kötöttünk időpontokat, és a Bácsborsód vendégjátékára is jó esély van.” – nyilatkozta a régi – új tréner, akinek ezúton is sok sikert kívánunk a munkájához.

 

Megyei II.osztály őszi végeredménye:

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A bajnokság ha a tél szorítása enged addig február 27-28-án fog megkezdődni.

hozzászólok