2024. 3. Irma, Tímea

Sport

Edzőtáborozó mogyisok

Lőrinczi Csaba | 2016. Feburár 03. 20:39:46 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

A bajai triatlonisták zöme természetesen itthon, Baján készül fel az idei versenyekre, ám közülük néhányan külföldön is edzőtáboroznak. Az idén nyáron a brazíliai Rio de Janeiróban rendezendő olimpiára készülő Faldum Gábor januári olaszországi edzőtáborozása véget ért, így a Mogyi SE elit versenyzője – akit az év elején immár másodszor is a legjobb magyar férfi triatlonistának járó díjjal tüntetett ki a honi szövetség – január végén elkezdte 4 hétig tartó magaslati edzőtáborozással egybekötött felkészülését Közép-Amerikában. Egészen pontosan Costa Rica a helyszín, még pontosabban a főváros – San Jose – melletti Cartago.

 

 

Ebben a házban lakik a Costa Ricában edzőtáborozó Faldum Gábor.

 

Február elején további két válogatott mogyis csapattárs, Király István és Czigány András, valamint Bajai Péter, a Mogyi SE vezetőedzője is csatlakozott Faldum Gáborhoz. Ők hárman 3 hétig lesznek edzőtáborban a közép-amerikai országban, majd a magaslati edzőtábor egy triatlonversennyel zárul és utána mind a négyen hazatérnek Bajára.

Ezekben a napokban nem csak Costa Rica mogyis triatlonista magaslati edzőtáborának helyszíne, ugyanis Karai Botond, a Mogyi SE egyik utánpótlás válogatott sportolója február 3-24. között a bulgáriai Belmekenben (Velingrad) a tiszaújvárosi TVK-Mali néhány triatlonistájával együtt folytatja a felkészülést a nemsokára kezdődő idényre.

 

Forrás: www.mogyitriatlon.hu

hozzászólok